SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kimsenin Şüphesi Olmasın"

A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatya Spor’da kulüp başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, bir basın toplantısı düzenleyerek, gündemdeki konular hakkında açıklamalarda bulundu.
 
Nurettin Soykan Tesisleri’nde gazetecilerle bir araya gelen Katipoğlu, Malatya’da iyi bir birlik ve beraberliği ortamının sağlandığını belirterek, “Özellikle basın mensuplarının sayesinde Malatya’da iyi bir birlik ve beraberlik sağlandı. Bu konuda epey bir mesafe kat ettik. İnşallah bu desteğinizin bundan sonrada artarak devam edeceğine yürekten inanıyorum. Tabi her şey istediğimiz gibi olmuyor ama geçen seneye oranla büyük bir avantajımız var. Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır, bizlere çok iyi destek veriyor. Bizde bu desteğe layık olmaya çalışacağız. Taraftar, basın ve yönetim hep bir araya gelip, birleştiği zaman ve Malatya kamuoyunun da destekleriyle birlikte bizim aşamayacağımız hiçbir engel yok. Geçen sene yaşananlarda bizim ve herkesin hatası var. Ama yeni sezon başlamadan önce her şeye bir sünger çektik. Beyaz bir sayfa açtık ve de bunu devam ettireceğiz. Bizim için önemli olan Yeni Malatya Spor’un birlik ve beraberlik içerisinde başarıyı yakalamasıdır. Burada başarısızlıkta en büyük pay benimdir. Başarının payı da herkesin olsun. Allah’ın izniyle başarılı olacağız. Bazı ufak tefek sıkıntılar olabilir. Adıyamanspor ile oynana hazırlık karşılaşmasında bir takım sıkıntılar oldu. Olmaması gerekirdi. Her şeyden önce biraz hoş görülü olmamız gerekiyor. Bizde hata yapabiliriz, taraftarda hata yapabilir, basında hata yapabilir. Suçlu arar, kabahat ararsak, kabahat bitmez. Bu konuda isteğimiz herkesin yapıcı olmasıdır. Herkese büyük görevler düşüyor. Şiddet yasasında bazı değişiklikler oldu ve ağır cezalar geliyor. Taraftarlarımızdan biraz daha sakin ve sabırlı olmalarını istiyoruz. Önemli olan takımımıza zarar vermememizdir. Geçtiğimiz sezon sahamızda 16 puan kaybettik. O kaybedilen 16 puanı alsaydık, durumumuz çok farklı olacaktı. Sahamızda 16 maç oynayacağız. Bu 16 maçı kaybetmezsek ki, Allah’ın izniyle kaybetmeyeceğiz. Hedeflediğimiz noktaya ulaşacağız. Bu konuda da hiç kimsenin şüphesi olmasın. Yeter ki iç sahada maç kaybetmeyelim. Kendi sahamızda maç kaybetmemek için de basın, taraftar ve yönetim el ele vermek zorunda. Bizler bunun için çalışacağız” dedi.
 
“İNANMAZSAK BURADA OLMAYIZ”
Şanlıurfaspor maçının kendileri için büyük önem taşıdığına dikkat çeken Katipoğlu, şunları söyledi:
 
“Şanlıurfaspor ile hafta sonu sahamızda karşılaşacağız. Şanlıurfaspor bizim rakibimiz. Rakibimizi Malatya’da en iyi şekilde ağırlayacağız. Bundan sonra rakip takımlar Malatya’ya geldiği zaman yöneticilerimiz, kendilerini ziyaret edecek. Misafirperverliğimizi en iyi şekilde göstereceğiz. Şanlıurfaspor maçının önemini bildiğimiz için bilet fiyatlarını uygun tuttuk. Bilet fiyatlarını kale arkası 1 TL, maraton 2 TL ve kapalı 10 TL olarak belirledik. Vatandaşlarımızın maça rağbet göstermesini istiyoruz. Biz takımımıza inanıyoruz ve güveniyoruz. Zaten inanmazsak burada olmayız. Geçtiğimiz sezon kimsenin inanmadığı zamanlarda hocamız ve biz inandık. Bu takımın ilk 5’e gireceğine yürekten inandık. Bu sezonda hedeflediğimiz noktaya ulaşacağız. Tabi ki kazalar olacak. Ama lig uzun bir serüven, bunu hiç kimse unutmasın. Taraftarlarımız ne olursa olsun maçın birinci dakikasından 90. dakikaya kadar takımı desteklesin. Biz yeter ki kendi sahamızda kaybetmeyelim. Dış sahadan istediğimizi alacağımıza inanıyorum. Hedeflediğimiz noktaya ulaşacağız. Hepimizin hedefi ve amacı aynı, başka bir amacımız yok. Başka bir şey düşünmemiz için art niyetli olmak gerekir. Burada basın, taraftar ve yönetim iyi niyetli. Herkesin tek isteği Yeni Malatya Spor’un futbol adına iyi yerlerde olmasıdır. Hedefimize ulaşacağımıza adım gibi eminim.”
 
“TAKIMIN MENFAATİ İÇİN HERŞEYE VARIM”
Katipoğlu, Yeni Malatya Spor’un menfaatine olan her şeyde yer alacaklarını kaydederek, “Takımın menfaati için buradayım ve takımın menfaatine olan her işin içinde olurum. Mesela Ergun Cengiz biye bir futbolcumuz var. Malatya Belediyespor’da iken bizden gitti. Normalde almamam lazımdı ama takımın menfaati için aldım. Bize bir yanlışı oldu. Kendisi adına doğru olduğuna inandığı için Süper Lig’e gitti. Nefsime uysam bu futbolcuyu almamam gerekirdi. Ama ben takımın menfaati için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım” diye konuştu. 
 
KULÜBÜN HESAPLARI HAKKINDA BİLGİLER VERİLDİ
Öte yandan toplantıda Mali İşler Sorumlusu Nuh Boyraz, kulüp hesapları hakkında detaylı bilgiler verdi. Boyraz, yaptığı açıklamada, “Kulübümüzün, Malatya Belediyespor döneminden kalan 770 bin 152 TL maliye borcu ve 545 bin 707 TL’de SGK borcu bulunmaktadır. Bu ikisinin toplamı 1 milyon 315 bin 8 59 TL yapmaktadır. Bu borcun 710 bin TL’si kanun kapsamında taksitlendirilmiş, geriye kalan 605 bin 301 TL’si de yapılandırma dışı kalmıştır ve kulübümüz tarafından ödenmektedir. Nurettin Soykan Tesisleri’ne taşındığımızda 91 adet ödenmemiş elektrik faturası vardı. Bunun bize ait olanların hepsini ödemiş bulunmaktayız. 2011-2012 sezonunda kulübümüzün tahmini bütçesi 7 milyon TL olarak açıklanmıştır. Bu gerçekleşen değil, tahmini bütçedir. Bugüne kadar bunun 1 milyon 321 bin TL’si gelir olarak kasamıza girmiş ve aynı oranda da çıkmıştır. Futbolculara peşinat gideri olarak 508 bin TL, futbolcu bonservis gideri olarak 195 bin TL, teknik heyet maaş gideri 19 bin 500 TL, profesyonel takıma malzeme gideri 60 bin TL, alt yapı malzeme gideri 7 bin 15 TL, takım kamp gideri 44 bin 500 TL, deplasman gideri, uçak bileti giderleri, otel 6 bin 300 TL, kulübün araba ve otobüs giderleri 2 bin 612 TL, geçen seneden play off primi olarak Cafer Aydın ve takımdan ayrılan bir futbolcumuza 55 bin TL, geçen seneden kalan piyasaya borçlar toplamı 50 bin 514 TL’dir” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız