SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kimsesiz Çocuklara Kurs

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:55:24
Kimsesiz Çocuklara Kurs
A- A+ PAYLAŞ
Malatya'da yuvada kalan kimsesiz çocuklara müzik eğitimi ve resim kursunun verildiği bildirildi. 
 
Malatyalı İş Adamları Derneği (MİAD) Sevgi Evleri'nde kalan kimsesiz çocuklara Müzik Öğretmeni Ebru Özbek ve Resim Öğretmeni Nilay Karadağ tarafından kurslar veriliyor. MİAD Sevgi Evleri'nde müzik öğretmeni olarak görev yapan Ebru Özbek yaptığı açıklamada, "Resim Öğretmeni Nilay Karadağ ile birlikte müziği ve resimi seven kardeşlerimize boş zamanlarında dersler veriyoruz. Genellikle 10-12 yaşları arasındaki çocuklar müzik ile ilgileniyor, Malatya'da müzik dalında çeşitli konserler verdik. 2 grup halinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. İnşallah gelecekte çok daha iyi yerlere geleceklerini ümit ediyorum" diye konuştu. 
 
Müzik eğitimi alan yurtta kalan öğrenciler ise, öğretmenlerinden çok memnun olduklarını ifade ederek, "Bize bir anne şefkatiyle yaklaşıyorlar. Her derdimize derman oluyorlar. Kendilerine teşekkür ederiz" dedi. 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız