SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kimseye Ayrıcalık Tanımadık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:47:36
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Teşkilatı, Eylül ayı İl Danışma Meclisi Toplantısını yaptı. 

Malatya Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, Türk Parlamenterler Birliği Başkanı ve AKP Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar,  Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, Malatya Milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Cemal Akın ve Ömer Faruk Öz, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata ile parti teşkilatının tamamı katıldı.

Toplantıda konuşan Türk Parlamenterler Birliği Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, “Türkiye’de söylenen güzel bir ifade var. Menderes, Özal ve Recep Tayyip Erdoğan çizgisi var. Menderes, bu milletin ayağından çarığı çıkarım o günün şartlarında lastik ayakkabıyı giydiren ve Türk insanına kendi medeniyetine dönüş sinyalleri veren bir liderdi. Rahmetli Özal, Malatya’nın yetiştirdiği büyük bir devlet adamıydı. Dünya çapında bir insandı. Türk insanının gönlünde yer etmiş bir devlet adamıydı. Ve şimdi Recep Tayyip Erdoğan dönemi var. Hizmet etmek, Allah’ın insanlara bir nimetidir. Eğer o fırsatı vermezse, siz hizmet etme imkanını bulamazsınız. Her türlü siyasi hakları elinden alınan bir insan, önce Allah’ın izniyle sonra da milletin takdiriyle bunların hepsi kademe kademe aşıldı” dedi.

Türkiye’nin İslam coğrafyasında yaşanan zulme karşı üzerine düşen görevi yerine getirdiğini ifade eden Pakdil, şunları kaydetti:

“Türkiye bugün dünyanın hak ve hakikatini seslendiren gür sesidir. Bugün Birleşmiş Milletlerin (BM) yapısını şöyle bir ele aldığımız zaman Başbakanımızın söylediği sözler gayet doğrudur. 5 tane ülkenin elinde bütün dünya adeta esir olmuş vaziyettedir. Onlar istemeden hiçbir şey olmuyor. Binlerce, yüz binlerce insan ölüyor. “Kimyasal silahlarla ölümler tespit edilirse, bu işe son vermek için müdahaleye evet diyelim” deniliyor. Peki, tanklarla öldürülmüşse? Peki, makineli tüfeklerle öldürülmüşse? Peki, helikopter bombalarıyla öldürülmüşse? O zaman ne olacak? Ölüm, ölümdür. Kimyasal silahlarla öldürmek bu işin en vahşicisidir. Ama buna bir dünyanın sesi çıkmıyor. İslam coğrafyasında da bir kısım ülkelerin sesi çıkmıyor. Türkiye bu konuda üzerine düşen görevi yerine getiriyor.” 

İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ise, AKP olarak 11 yıl boyunca ülkeyi ileri seviyeye ulaştırmanın çabasını verdiklerini kaydederek, “11 yılda Türkiye’yi her alanda kat be kat büyüttük. Ekonomide Türkiye’yi 3 kat büyüttük. Eğitimde, sağlıkta, adalette, güvenlikte, tarımda, konutta, enerjide, ulaşımda her alanda Türkiye’ye Cumhuriyet tarihinde ilkleri yaşattık” ifadesini kullandı.

Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz de, AKP ile birlikte Türkiye’de hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını belirterek, “Göreve geldiğimiz günden bugüne bu ülkede, herkesin inandığı değerlerle yaşamasının önünü açtık. Hiç kimseye ayrıcalık tanımadık. Ama hiç kimseyi de kendi inandığı değerlerden ve yaşam tarzından dolayı itilip, ötelenmesine de müsaade etmedik, etmeyeceğiz” dedi.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, yaptıkları çalışmalar ve hizmetler hakkında bilgiler verdi.

Hazırlanan slayt eşliğinde yapılan hizmetleri anlatan Çakır, “Türkiye genelinde hazırlanan projeler içerisinde en kapsamlı olarak görülen bir çalışma yaptık. 20 milyon avroluk bir proje hazırladık. 5 yıl ödemesiz ve faizsiz kredi kullandırılması büyük bir avantajdır. Projede, Doğu Kolektörü dediğimiz; üniversitenin olduğu bölgede köyler dahil oranın tamamını kapsayan büyük bir ana kolektör başta olmak üzere hazırlanan bir çalışma. Projenin diğer bölümü içme suyu yatırımları ile ilgili. Yine, bilindiği gibi belediyelerin en büyük sorunlarından biri arıtma tesisinden çıkan çamur. Çamur sorununu çözen sadece 3-4 belediye bulunuyor. Bunların birçoğunun yatırımı da çok sağlıklı değil. Bizim yaptığımız proje çalışmaları var. Bunların hepsi gerçekten örnek projeler” şeklinde konuştu.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız