SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kimseye Eyvallahımız Olmaz"

0
Güncellendi - 2018-04-19 03:33:06
A- A+ PAYLAŞ

Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser, ilçede Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlerin ailerine ziyaret etti.

Başkan Eser, Afrin'de görev yapan Darendeli Uzman Çavuşlar Hakan Uğur, Mehmet Özdemir ve Hasan Dölcel'in ailelerine ziyarette bulundu.

Ziyarete ilişkin gazetecilere açılamalarda bulunan Eser, eşini ve çocuğunu cepheye gönderen kıymetli hemşehrilerini ziyaret ederek onlar ile bir araya gelmek istediklerini söyledi.

Ailelerin, vatan ve milleti için çarpan kalplerinin kendilerini çok duygulandırdığına değinen Eser, şöyle devam etti:

"Askerimizin eşi ve babası 'gerekirse çocuklarımızı bırakıp bizde cepheye gideriz' diyor. Böylesine güzel yürekli insanların olduğu ülkeme kimse kem gözle bakamaz. Allah'ın izniyle kimseye eyvallahımız olmaz. Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun, hiç boş durmadı kendi yerli ve milli silahımızı üretti. Bir yandan da ülkemizi imar ve ihya ederek Müslüman ülkelere sahip çıktı. Ben askerlerimizin yakınlarına minnettarım onların bu feraseti, bizleri çok duygulandırdı. Hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum."

Uzman Çavuş Hasan Dölcel'in eşi Ayşegül Dölcel ise eşinin Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yaptığı için büyük gurur duyduğunu belirterek, "Vatan için milletimiz için nerde ne zaman çağrılırsak ailecek hazırız. Devletimizden Allah razı olsun. Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Maddi manevi her ihtiyacımızı karşıladılar, bizlere yardımcı oldular. Komutanlarının eşleri sürekli beni arayıp halimi, hatırımı sordu. Devletimiz her zaman arkamızdaydı hiçbir zaman bize sıkıntı yaşatmadılar." diye konuştu.

Uzman Çavuş Mehmet Özdemir'in babası Gazi Özdemir de "Bir tane oğlum var Türk milletinin emrine verdik, görevini başarılı bir şekilde yapıyor. Kutsal bir görevde ülkem için bir Mehmet'im değil bin Mehmet’im olsa feda olsun." dedi.

Ziyaretlere Başkan Eser'e Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kürşat Gök de eşlik etti.

 AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız