SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kimseye Konuşmadım'

A- A+ PAYLAŞ

Üst klasmandaki Malatya bölgesi hakemlerinden Suat Arslanboğa, Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, bugün bir gazetede çıkan "Olay Hakem Konuştu" başlıklı haberde yer alan ayrıntıların gerçeği yansıtmadığını ve habere konu olan maç hakkında hiçbir basın mensubuna bir açıklama yapmadığını belirtti.

Hakem Arslanboğa'nın açıklaması şöyle: "6 Kasım 2010 tarihinde oynanan ve 4.hakem olarak görev yaptığım Fenerbahçe-Eskişehirspor müsabakasından sonra Merkez Hakem Kurulu talimatları gereği maçla ilgili herhangi bir ifade vermedim. Bir yayın organında benim ağzımdan verilen cümleler kesinlikle tarafıma ait değildir."

Bugün Gazetesi'nde çıkan ve Arslanboğa'nın yalanladığı haber şöyleydi:

"OLAY HAKEM KONUŞTU
Haftanın gollü maçının ardından futboldan çok, Lugano ile Sezer ikilisinin devre arasında yaşanan şiddetli tartışması konuşuluyor. İkili ilk yarıda tartışmış, soyunma odası koridorlarında sürtüşme devam edince kırmızı kart görmüşlerdi.

TANIK ARSLANBOĞA
İlginç olan ise olayı birinci hakem Bünyamin Gezer'in değil, 4.hakem Suat Arslanboğa'nın görmesi ve onun beyanıyla cezalandırma yapılmasıydı. Arslanboğa olaya şahit oldu.

BENİM GÖREVİM
Arslanboğa, BUGÜN'e konuştu. Başarılı hakem, "Şu an havalimanındayım. Maraş'a gidiyorum. Olayı benim gördüğüm doğrudur. Üzerime düşeni yaptım ve yaşananları baş hakemimize ilettim. Kendisi bugün (dün) saat 12.00'ye kadar Futbol Federasyonu'na faks çekecek. Bu saatten sonra tüm sorumluk orta hakemimiz Bünyamin Gezer'in" dedi.

Arslanboğa kavgayı Bünyamin Gezer'e anlattıktan sonra, "O zaman ben de ikisine birden kırmızı kart gösterdim" cevabını almıştı. Bunun üzerine ilk önce Fenerbahçe daha sonra Eskişehir'in soyunma odasına giden Arslanboğa, kırmızı kart kararını iletmişti. Kartlardan sonra iki takım da büyük şok yaşamıştı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız