SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kimseyi Ayırmayacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:54:01
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP’nin Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hulisi Porgalı ve İl Başkanı Enver Kiraz; Yeşilyurt’a bağlı Oluklu Köyü’nü ziyaret etti.

Malatya’da en iddialı oldukları ilçenin Yeşilyurt olduğuna vurgu yapan Milletvekili Veli Ağbaba, “Partimiz Hulisi Porgalı’yı aday gösterdiğinde o günden bugüne oldukça büyük bir fark var. Hiç durmadan çalışıp didindi, Yeşilyurt’u almayı hak etti. Huzurlarınızda öncelikle Sayın Hulisi Porgalı’ya teşekkür ediyorum. Şu anda bütün ilçeler içerisinde en iddialı olduğumuz ve ipi göğüslemeye en yakın olduğumuz yer Yeşilyurt. Bunu da bir milletvekili olarak övünerek söylüyorum. Hulisi Porgalı bu yörenin çocuğu. Sosyal demokrat anlayışını hakim kılacak, hiç kimseyi ayırmadan en üstten Porgalı Köyü’nden başlayarak Yeşilyurt’un her yerine hizmet götürecek” ifadelerini kaydetti.

Hulisi Porgalı ise yerel seçimlerden öncede sonrada her zaman halkın yanında olacakları sözünü vererek, “Bizler sadece bugün yanınızda olmayacağız. 30 Mart yerel seçimlerinde önce yerel seçimler sonrada genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi olarak tüm iktidarı alacağız ve her zaman yanınızda olacağız. Verdiğiniz bu güzel davet için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

CHP İl Başkanı Enver Kiraz da, “Oluklu Köyü her zaman Cumhuriyet Halk Partisi’nin yanında oldu. Bundan sonraki süreçte önümüzde bir yerel seçim var. Oluklu Köyümüzün yerel seçimlerde de yeterli desteği vereceğine inanıyoruz. Burada destek alırsak, güçlü çıkarsak Yeşilyurt’u alacağız. Her gittiğimiz yerde Yeşilyurt’u Cumhuriyet Halk Partisi alacak diyorlar. Biz buna inanıyoruz, sizlerde inanın ve desteklerinizi esirgemeyin” şeklinde konuştu.

Oluklu Köyü Muhtarı Ali Şenci ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Porgalı’ya her zaman destek olacaklarını belirtti.

Konuşmaların ardından kendisi için verilen yemekten dolayı Oluklu Köyü muhtarı ve köy halkına teşekkür eden Porgalı, “31 Mart’ta da burada olacağız ve bir dahaki yemeği biz vereceğiz” dedi.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız