SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kini Olan Benim Tribünüme Gelmesin"

0
Güncellendi - 2016-10-26 03:58:14
A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Soysal, Elazığspor karşılaşması öncesi önemli bir çağrıda bulundu.

TFF 1. Lig’de lider durumda bulunan Yeni Malatyaspor’un en büyük gücü olan taraftarlar, yıllar sonra Elazığspor deplasmanına gitmeye hazırlanıyor.

Yeni Malatyaspor ile Elazığspor taraftarı arasında oluşan dostluk ve pekişen kardeşlik, iki takım arasındaki deplasman maçlarına da en iyi şekilde yansıyacak.

Doğu Derbisi öncesi bir açıklamada bulunan Malatyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Soysal, “Maça yaklaşık bir haftadan daha az bir süre kaldı. Söyleyeceklerim herkesin hoşuna gitmeyebilir ama durum şu köprüde olan Elazığ-Malatya buluşması ve Elazığ'daki patlamadan sonra soluğu yardım etmek için orada almamız bu yapılanların hepsine hem Elazığ hem Malatya halkının müthiş desteğinin yanı sıra bakanımız, belediye başkanımız, valimiz, emniyet müdürümüzün inanılmaz destekleyip bizzat bizlerle beraber oralarda olması büyük bir olaydı. Elazığ'a kan vermeye gittiğimizde Malatyalıları bir kahraman gibi karşılamaları bunlar yıllardır husumete sürüklenen iki memleketin yıllar sonra birbirini aslanlar gibi kucaklayışı ve bu durumdan memnun olan Malatya ve Elazığ halkının zaferiydi. Bu iş kolay bu noktaya gelmedi, kin nefret kavga kimseye bir şey kazandırmadı. Yıllarca kin, kan ve nefretle beslenen kim varsa açık açık söylüyorum benim tribünüme gelmesin. O gün Elazığ’da aynı duyarlılığı bekliyorum ve şunu unutmayalım ki ben 18 yaşında bir kardeşimin burnunun bile kanamamasını yüz tane Malatyaspor'umun şampiyonluğuna değişmem” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Vaizoglu (7 yıl önce)
    Orası senin değil Malatyasporun tribünüdür oraya herkes gelir kimseyi kısıtlama hakkına sahip değilsiniz!
    0
    0
    Yanıtla
  • VAHAP BAŞIBÜYÜK (7 yıl önce)
    GÜN BİRLİK BERABERLİK VE KARDEŞLİK GÜNÜ .MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİĞİN EN GÜZEL ÖRNEĞİNİ DOSTA DÜŞMANA GÖSTERME GÜNÜ .BU SADECE BİR SPOR MÜSABAKASI İYİ OYNAYAN VE HAK EDEN KAZANSIN...ARAMIZA FİTNE FESAT SOKMAYA ÇALIŞANLARA FIRSAT VERMEYELİM.RABBİM BÜTÜN ÜMMETİ MUHAMMEDE BİRLİK VE DİRLİK VERSİN.İNŞAALLAH......
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (7 yıl önce)
    tebrikler başkan.seni destekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla