SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kira Diye Peşkeş Olmasın!"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:47:10
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş, bazı mera alanlarının kiralama adı altında peşkeş çekildiğini iddia etti. 
 
Bazı meraların ihale ile kiralanması konusunda açıklama yapan Bayram Polatbaş, “Mera Komisyonu’nun bir üyesiyiz. Vahap Bey, oda olarak komisyonda bizi temsil ediyor. Birilerine kira adı altında peşkeş çekmeye rıza gösteremeyiz. Doğanşehir ve Akçadağ ören bölgesinde şikayetler var. Doğanşehir bölgesinde taraf olmadık, orada yaşan insanlara verilmesi için görüşlerimizi ilettik” ifadelerini kullandı.
 
Aynı zamanda, Malatya’da en fazla merası olan Çamurlu köyü muhtarı olduğunu belirten Polatbaş, buradaki meraların kiralanmasını da istemediklerini söyledi. Polatbaş, “Sayın Valimiz, hayvancılık yapacak insanları getiriyoruz diyor. Ancak orada ikamet eden insanları mağdur edip de; başkalarına, birilerine peşkeş çekilmesini istemiyoruz. Meralar öncelikle o yörede yaşayan insanlarındır” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız