SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kira İhalesi Bugün

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:06:05
Kira İhalesi Bugün
A- A+ PAYLAŞ

En düşük bedelin kuyumcu dükkanına konulduğu Yeni Nikah Sarayı’nda bulunan işyerlerinin kira ihalesi bugün (11 Ağustos Salı) saat 14.30'da Büyükşehir Belediyesi'nde yapılacak.

Fahri Kayahan Bulvarı'ndaki Yeni Nikah Sarayı’nın içerisinde yer alan 9 adet işyeri 3 yıllığına kiraya verilecek. Büyükşehir Belediye Binası içerisindeki Encümen Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek ihalede kiraya verilecek işyerlerinden kuaför  için yıllık 27 bin TL, şekerci, çiçekçi, fotoğrafçı için 20 bin TL, kuyumcu için 15 bin TL ve kafeterya için 150 bin TL muhammen bedel konmuştu. En düşük bedelin, kuyumcu dükkanına konulması dikkat çekerken, açık teklif usulü ile yapılacak ihalede tekliflerin muhammen bedellerin çok üstünde olması bekleniyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız