SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kıraç Sahne Aldı

A- A+ PAYLAŞ

 19. Malatya Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı - Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali'nde ilk gün Kıraç sahne aldı.Malatya Belediyesi Mehteran Takımı, yerel sanatçılar ve Bulgaristan Halk Oyunları ekibinin de sahne aldığı festivalde, Malatyalılar doyasıya eğlendi.  Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, Malatya'nın Türkiye'nin sayılı ve en büyük fuar alanlarından birisine sahip olduğunu belirterek, "19. Malatya Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı -Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali'ni Malatya Belediyesi adına ekibimiz ile düzenlemekten Kültür A.Ş. olarak gurur duyuyoruz. Festivali 5 gün içinde Malatya için en güzel şekilde düzenlemek istiyoruz" dedi.

Konserlerin yanı sıra festivalde,  mahallelerarası futbol müsabakaları, sokak basketbolu, motor gösterisi gibi etkinliklerinde düzenlenecek. Havai fişek gösterilerinin ardından Kıraç sahneye çıktı.  Kıraç'a, Malatya Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Güven ve Ali Can Bozkurt, kristal kayısı maketi ve kuru kayısı tepsisi hediye ettiler.

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, "Malatyalı iş adamı, tüccar ve esnafımıza bir çağrıda bulunuyorum, bu 5 gün içinde masalarından kayısıları eksik etmesinler" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız