SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kiralık Katili Kiralık Katile Öldürttü, İddiası!

0
Güncellendi - 2016-06-20 03:58:46
Kiralık Katili Kiralık Katile Öldürttü, İddiası!
A- A+ PAYLAŞ

  • Önemli iddialar- bilgiler, bu haberin sonundaki bazı 'Yorumlar'da!. İki eski Malatyaspor başkanının (Hüseyin ve Şahin Gencer kardeşler) aile mensuplarının karıştığı iddia edilen olaylar, bir kiralık katil cinayetiyle gündeme geldi.

Sabah Gazetesi'nde yeralan haberde, Malatyalı olan bir kişinin, babasının katilini öldürtmek için tuttuğu, ancak daha sonra kendisini yaralayan tetikçiyi, bir başka kiralık katile vurdurttuğu öne sürüldü.

sabah.com.tr'de Emir Somer imzası ve "İddia: Kiralık katili kiralık katile öldürttü" başlığıyla yayınlanan haber şöyle:

"O.Y.’nin 1997’de babasının katilini öldürtmek için tuttuğu, ancak aralarında anlaşmazlık çıkınca kendisini vuran tetikçiyi 2015’te başka bir kiralık katile vurdurttuğu iddia edildi

İstanbul'da 8 ay önce işlenen sır cinayetin arkasından 38 yıllık kan davası çıktı. 1978'de Beyoğlu'nda bir kişiyi öldüren Necati Y., 1997'de çapraz ateşle öldürüldü. Necati Y.'nin oğlu O.Y., babasını vuranları öldürmesi için kiralık katil Murat A. ile anlaştı. Ancak A.'nın hedef aldığı kişi ölmedi, yaralandı. O.Y. bu yüzden vaat ettiği para ve daireyi vermeyince kiralık katil bu kez kendisini bacaklarından vurarak sakat bıraktı. O.Y. tuttuğu bir başka kiralık katil aracılığıyla kendisini yaralayan kiralık katili öldürttü. Olay şöyle gelişti: 1978'de Necati Y. adlı bir kişi Beyoğlu Şişhane'de Muharrem D.'yi öldürdü. İki ismin aileleri arasında husumet başladı. 8 ay cezaevinde yatan Malatyalı Necati Y. ile oğlu O.Y., 30 Eylül 1997'de İstanbul'da çapraz ateşe tutuldu. Saldırıda O.Y. yaralandı, babası öldü. O.Y. babasının öldürülmesinden sorumlu tuttuğu Ali D.'yi öldürtmek için sabıkalı Murat A. ile 2002'de anlaştı. Murat A., Yeşilköy'deki bir otelin önünde Ali D.'yi aynı yıl kurşunladı. Ancak Ali D. saldırıdan yaralı kurtuldu. İnfaz başarılı olmadığı gerekçesiyle parasını ve kendisine vaat edilen daireyi alamayan Murat A. ile kendisini tutan O.Y. arasında husumet başladı. Murat A., "Başımı derde soktunuz, sözünüzü tutmadınız" diyerek O.Y.'yi bacaklarından vurdu. Daha sonra da "Paramı vermiyorsun. Şimdi ayağına sıktım, sonra kafana sıkacağım" diyerek tehdit etti. Bu saldırıda sakat kalan O.Y., başka bir kişiyi daha tutarak bu kez önceki kiralık katil Murat A.'yı öldürmesini istedi. Kiralık katil de 2015'te Murat A.'yı Kağıthane'de öldürdü. Murat A. ölmeden saniyeler önce kendisini vuranların isimlerini sağlık personeline söyledi.

TUTUKLAMA İTİRAZI

8 ay önce işlenen Murat A. cinayeti sonrası İstanbul Cinayet Büro Amirliği Ekipleri tüm bulguları titizlikle inceleyip parçaları bir araya getirerek 38 yıllık bir kan davasını çözdü. Soruşturmanın tüm detaylarını ortaya çıkaran dedektifler geçtiğimiz gün operasyonu başlattı.

BAŞKA SUÇLARI DA VAR...

Azmettirici O.Y. (42) ve 'planlayarak adam öldürmek' suçundan A.Y. (42) ve U.T. (27) gözaltına alındı. Şüpheliler iddiaları reddetti. Şüpheliler delil yetersizliğinden serbest bırakıldı. Ancak karıştıkları çeşitli suçlar nedeniyle 18 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerin Murat A. cinayetinden de tutuklanması için mahkemeye itirazda bulunuldu."

Haberin sabah.com.tr'de yayınlanan orijinalini, aşağıdaki adresten ulaşarak okuyabilirsiniz:

http://www.sabah.com.tr/yasam/2016/06/18/iddia-kiralik-katili-kiralik-katile-oldurttu

Kaynak: sabah.com.tr

Pano01

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • çarmuzu (3 yıl önce)
    yançel ve adamları diye hitap etme muharrem dündar necatiye silah çekmiştir ikisi zaten yakın arkadaşlar masada başka kaba dayıların olması vaziyeti değiştirp dündarın vurlmasıyla sonuçlandı dündara 80 kişi ateş etmedi sadece necati ateş eti
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Ahmet (7 yıl önce)
    Neden Bostancı'da 2 kişi öldürdüler katiller
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyam (7 yıl önce)
    Ey âmenû olanlar! Allah'ın size helâl kıldığı güzel ve temiz şeyleri haram etmeyin. Aşırı gitmeyin. Muhakkak ki Allah haddi aşanları sevmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (7 yıl önce)
    Malatya'da "Saka Şükrü'nün çocukları" olarak bilinen aileye mensuplar. Hüseyin, Necati ve Şahin Gencer kardeşler. 70-80'li yıllarda kabadayı, 90'lı yıllarda mafya olarak adlandırılırlar. O.Y diye adı geçen kişi Necati Gencer'in oğlu İ.Gencer'dir. Resmiyette adı O.Yançel. 1997 yılında babası ile aynı araçta uğradığı saldırıdan sağ kurtulmuştur. 2002 yılında babasının katili olarak düşündüğü Ali Dündar'ı Yeşilköy Çınar Otel'in önünde vurdurttuğu iddiası ile gözaltına alınıp serbest bırakılmıştı. Murat Aydemir ise tutuklanmıştı. Şimdi ise Murat Aydemir'in ölümünü azmettirmekden değil daha önceden kesinleşen başka bir cezasından dolayı tutuklanmış. Necati Gencer'in küçük oğlu İ.G.'de Bostancı'da bir gece kulübünde 2 kişiyi öldürmek suçundan Silivri Cezaevi'nde yatıyor. Necati Gencer'in kardeşi Şahin Gencer'in oğlu B.G.'de yine adam öldürmek suçundan Silivri Cezaevinde.
    0
    0
    Yanıtla
  • burada bela okuyanlara bende lanet olsun diyorum bende o aılenın ferdıyım
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyada eskiden gayri meşru işlerle uğraşanlara çakal derlerdi. İstanbuldada bunlara kabadayı diyorlar. Bence kabadayı kimseye haksızlık etmez hiçkimseye kalleşlik etmez garibanın fakir fukaranın hakkını savunur yardımcı olur sahip çıkar şimdiki kabadayılar uyuşturucu işleri ile kumarhane işletmeciligi çek senet tahsilatı gibi akla gelen hertürlü gayri meşru işlerle uğraşıyorlar. Böyle kabadayılık olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Sadi (7 yıl önce)
    Habere konu olan ilk olay, 1978'de meydana gelmişti. Yine Malatyalı olan Muharrem Dündar, yer altı dünyasının Malatyalı isimlerinden Necati Yançel ve adamlarının saldırısına uğramış öldürülmüştü, Necati başkasının suçu üstlenmesiyle kısa sürede yattı çıktı. 1997'de Muharrem'in yakınları tarafından öldürüldü. Malatyalıların, "Saka Şükrü'nün Çocukları" ve soyadlarını Gencer olarak bildikleri Hüseyin, Necati ve Şahin kardeşler 1970'li yıllarda İstanbul'a gittiler. Orada yer altı dünyasının önemli isimleri oldular. Hüseyin ve Şahin kardeşler Malatyaspor'da başkanlık yapmışlardı. Ertaç Önal'ın bir yazısında geçen, Dündar Kılıç ve Kadir İnanır'ın Malatyaspor yöneticilerinin misafiri oldukları dönemde Malatyaspor Başkanı Hüseyin Gencer'di. Ayrıca, aile mensupları Gencer soyadını kullanmalarına karşın Necati'nin soyadı resmiyette Yançel'di.
    0
    0
    Yanıtla
  • sadi bey siz nereden biliyorsunuz yancel oduğunu ben hüseyin ağanın kızıyım
    0
    0
    Yanıtla
  • Musa (7 yıl önce)
    Yanlış haberi alıp sitenize koymuşsunuz Necati Y diye biri yok o ailenin soyadı Gencer
    %100
    %0
    Yanıtla
  • musa bey necati diye biri var oda benim amcamdır
    0
    0
    Yanıtla
  • Saka Sükrünün Cocuklarinin ve kendilerinin Soy adlari Gencer degil Yanceldir...Arastirir iseniz Nüfus kayitlarinda görebilirsiniz....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Dilcirsgusl (7 yıl önce)
    Vay beee
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Tam film senaryosu gibi. Allah affetsin
    0
    0
    Yanıtla