SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kiraz Festivali Futbol Turnuvası

0
Güncellendi - 2017-06-13 20:13:51
Kiraz Festivali Futbol Turnuvası
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da geleneksel hale getirilen Kiraz Festivali Futbol Turnuvası, 19 Haziran’da başlayacak.

Yeşilyurt Belediyesi’nin desteğiyle Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) ve Futbol Malatya İl Temsilciliği tarafından organize edilen 23.Yeşilyurt Kültür, Kiraz ve Spor Festivali Futbol Turnuvası’nın fikstür çekimi gerçekleştirildi. MASKF binasında gerçekleştirilen fikstür çekimine; MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, Futbol Malatya İl Temsilcisi Kahraman Fırat, MASKF Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Van, turnuvaya katılacak olan kulüplerin idarecileri katıldı.

Fikstür çekimi öncesi konuşan MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, turnuvanın dostça ve centilmence geçmesini temenni etti.

Özdemir, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a turnuvaya verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, “Turnuva geleneksel hale geldi. Kulüplerimiz turnuvaya yoğun bir ilgi gösteriyor. Turnuvanın geleneksel hale gelmesine katkı sağlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a, amatör spor camiası olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

Futbol Malatya İl Temsilcisi Kahraman Fırat ise turnuvada 18 takımın yer aldığını kaydederek, 4 grupta oynanacak müsabakaların sonrasında grupta bir ve ikinci olan takımların çapraz eşleşmeyle karşı karşıya geleceklerini ifade etti.

Turnuva, 19 Haziran’da Yeşiltepe 1 nolu sahada gerçekleştirilecek olan törenle başlayacak. Turnuvanın başlama vuruşunu Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat yapacak.

Turnuvada ilk maçların programı şöyle:

Yeşiltepe 1 nolu saha

16.30 Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Malatya Galataspor

17.45 Sancaktarspor-Karakavakspor

Yeşiltepe 3 nolu saha

16.30 Akçadağspor-Adafı Kartalspor

17.45 Kaldırımgücü-Orduzuspor.

Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ramazan dogan (6 yıl önce)
    İnşallah kavga gürültü olmadan maclar oynanır amatörde futbolu bırakmış hiç bir amacı kalmamış futbolcular yerine gençlerin oynamasını istiyorum ama takımlarda gençlere örnek davranışlar sergileyecek beyefendi karakterli spor ahlakına sahip hırçın olmayan bir kaç tane tecrübeli futbolcunun oynamasının yararli olacağını düşünüyorum yoksa Malatya amatöru yerinde sayar.
    %100
    %0
    Yanıtla