SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kiraz Festivali Futbol Turnuvası 4 Grupta

0
Güncellendi - 2016-06-22 02:18:12
Kiraz Festivali Futbol Turnuvası 4 Grupta
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da geleneksel hale getirilen U17 Kiraz Festivali Futbol Turnuvası’nın fikstürü belirlendi.

Yeşilyurt Belediyesi’nin katkılarıyla 22. Yeşilyurt Kiraz Kültür ve Spor Festivali kapsamında düzenlenecek olan U17 Kiraz Festivali Futbol Turnuvası, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) tarafından organize edilecek.

Geleneksel hale getirilen turnuvanın fikstür çekimi MASKF binasında gerçekleştirildi. Futbol Malatya İl Temsilcisi Kahraman Fırat, U17 Kiraz Festivali Futbol Turnuvası’nın geleneksel hale gelmesinden memnun olduklarını ifade etti.

Fırat, turnuvaya 18 takımın katıldığını kaydederek, “Turnuvaya her yıl büyük bir ilgi oluyor. Bu sene turnuvada 18 takımımız mücadele edecek. 4 grupta oynanacak olan müsabakaların büyük bir heyecana ve çekişmeye sahne olacağına inanıyorum” dedi.

Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Fırat, “Turnuvamız geleneksel olarak her yıl düzenleniyor. Turnuvaya destek veren Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Fırat, gruplarında birinci olan 4 takımın finalde karşı karşıya geleceğini ve çeşitli hediyelerle ödüllendirileceklerini de sözlerine ekledi.

18 TAKIM 4 GRUPTA MÜCADELE EDECEK

U17 Kiraz Festivali Futbol Turnuvası kapsamında 18 takım 4 grupta mücadele edecek. Grup birincileri finalde kozlarını paylaşacak.

Turnuvada; Akçadağspor, Kaldırımgücü, Kale Gençler Birliği, Orduzuspor, Malatya Galataspor, Hekimhan Girmanaspor, Sanayispor, Adafı Kartalspor, Malatya Aile ve Sosyal Politikalarspor, 44 Malatyaspor, Anadolu Selçuklu, Malatya Yeşilyurtspor, Malatya Fenerspor, Telekomspor, 1932 Malatyagücü, Sancaktarspor, Pütürge Gençlik, Malatya Hasanbey Spor takımları mücadele edecek.

TURNUVADA İLK HAFTA MAÇLARI

Turnuva kapsamında oynanacak olan ilk maçların programı ise şöyle:

24 Haziran Cuma

A Grubu-Yeşiltepe 2 nolu saha

16.00 Akçadağspor-Kaldırımgücü

17.15 Kale Gençler Birliği-Orduzuspor

B Grubu-Yeşiltepe 3 nolu saha

16.00 Hekimhan Girmanaspor- Sanayispor

17.15 Adafı Kartalspor-Malatya Aile ve Sosyal Politikalarspor

25 Haziran Cumartesi

C Grubu-Yeşiltepe 2 nolu saha

16.00 Anadolu Selçuklu-Malatya Yeşilyurtspor

17.15 Malatya Fenerspor-Telekomspor

D Grubu-Yeşiltepe 3 nolu saha

16.00 1932 Malatyagücü-Sancaktarspor

17.15 Pütürge Gençlik-Malatya Hasanbey Spor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız