SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kiraz Festivali Haftaya

A- A+ PAYLAŞ
 
17.Yeşilyurt Kiraz Kültür ve Spor Şenlikleri’nin programı belirlendi. 
 
Yeşilyurt Belediyesi tarafından organize edilen ve Yeşilyurt Kaymakamlığı ile Merkezi İstanbul’da bulunan Yeşilyurtlular Derneği’nin destek ve katkılarıyla 25-26 Haziran 2011 tarihinde düzenlenecek olan 17.Kiraz Kültür ve Spor Şenliği’nin programı açıklandı.
 
Yeşilyurt Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Şenlikler 25 Haziran 2011 günü saat 09.30’de  İlçe Hükümet Binası önünde Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlanacak.
 
Saat 10.30’da ise Şenliğin açılış töreni Güreş Sahası’nda gerçekleştirilecek. 
 
Belirlenen programa göre saat 15.00’de Atılgan Parkı’nda ‘Kiraz Yarışması’ , saat 18.00’de de Milli Egemenlik Caddesi’nde ‘Yemek Yarışması’ düzenlenecek.
 
Saat 20.00’de ise Cumhuriyet Meydanı’nda konser programı düzenlenecek ve havai fişek gösterisi yapılacak. Konser programının ilk gününde Yusuf Güney sahne alacak.
 
Şenliklerin 2. günü olan 26 Haziran Pazar günü ise saat 10.30’da  Ahmet Atılgan Parkı’nda Sünnet , saat 11.30’da ise ‘Resmi Nikah’ töreni düzenlenecek. 
 
Saat 15.00’de ise Güreş Sahası’nda Fahri Nalbant Karakucak Güreşleri gerçekleştirilecek.
 
Saat 20.00’de de yine Cumhuriyet Meydanı’nda Latif Doğan’ın sahne alacağı konser gerçekleştirilecek.
 
AÇILIŞ VE TEMEL ATMA YOK
Bu arada, Yeşilyurt Kiraz Kültür ve Spor Şenliği kapsamında geçtiğimiz yıllarda ilçeye eğitim, sağlık, kültür veya sportif tesislerin temeli veya açılış töreni gerçekleştirilirken, şenliklerde bu yıl temel atma veya açılış töreninin düzenlenmemesi dikkat çekti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız