SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kiraz Festivali Tarihi Belirlendi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Yeşilyurt İlçesi'nde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kiraz, Kültür, Sanat ve Spor Festivali bu yıl 23-24 Haziran tarihleri arasında yapılacağı bildirildi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, bu yıl 23-24 Haziran günleri düzenleyecekleri Kiraz, Kültür, Sanat ve Spor Festivali'nin iyi geçmesi için çalışmaları yoğun olarak sürdürdüklerini belirterek, her yıl olduğu gibi bu yıl da İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok ilden Yeşilyurtlu birçok işadamı ve bürokratların da festivale katılmaları için çaba gösterdiklerini vurguladı.

Cumartesi ve Pazar günleri düzenlenecek olan festival çerçevesinde, kiraz yarışması, kültürel ve sosyal faaliyetler, konser ile karakucak güreşlerinin düzenleneceğini aktaran Mehmet Kavuk, festivalde Yeşilyurtlu işadamlarının ilçeye bir yatırım yapmaları için da girişimleri sürdürdüklerini söyledi.

Kavuk, yılda 600-800 ton arasında gerçekleşen napolyon tipi dalbastı kirazın bu yıl iyi olduğunu ve bugünlerde ilaçlama çalışmalarına başlanıldığını ifade ederek, "Meşhur dalbastı kirazımızı yaygınlaştırmak için ilçede yeni fidanlar da dikiliyor"dedi.

ARŞİV FOTO: Belediye Başkanı Kavuk ile ilçe kaymakamı Serdar Cevheroğlu geçen yılki kiraz festivalinde..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız