SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kiraz Festivali'ne Davet

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:04:53
Kiraz Festivali'ne Davet
A- A+ PAYLAŞ

Bu yıl 19’uncusu yapılacak olan Yeşilyurt Kiraz Kültür ve Spor Şenliği için davullu zurnalı ve kiraz ikramlı davet yapıldı.

Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Yeşilyurtlular Derneği Başkanı Mehmet Zeki Akıncı, İlçe Ziraat Odası Başkanı Doğan Solmaz ve belediye meclis üyeleri, İnönü Caddesi otobüs durakları ile PTT arasında vatandaşlara kiraz ikram edip, şenliklere davet etti.

Davullu zurnalı davet programında açıklama yapan Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, hafta sonu düzenlenecek şenliğe Malatyalıları davet ettiklerini ifade edip, iki gün boyunca, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler düzenleneceğini bildirdi.

Belediye Başkanı Mehmet Kavuk ise, 22 ile 23 Haziran günlerinde düzenlenecek olan 19’uncu, Yeşilyurt Kiraz Kültür ve Spor Şenliği’nin önemini dile getirip, il ve yurt dışındaki Yeşilyurtluların bu vesileyle ilçelerine geldiklerini söyledi.

Cumartesi saat 10:30’da ilçe çim güreş sahasında şenlik açılış töreni düzenlenip konuşmalar yapılacak. Saat 15:00’da ise aynı yerde Kiraz Yarışması düzenlenecek. Saat 16:00’da İrfan Aydın Futbol Turnuvası ödül töreni, saat 16:30’da ise ‘Anılarda Yeşilyurt’ konulu fotoğraf sergisi açılacak. Saat 20:00’da ise konser programı başlayacak.

Bülent Serttaş, Özlem Büyük, Sena Altuntop ve Abdullah Eymen isimli sanatçıların katılacağı konser ile ilk günkü program sona erecek.

Şenlik, 23 Haziran Pazar günü saat 11:00’da sünnet, saat 12:00’da resmi nikah töreni, saat 13:00’da ise Merhum Şevket Şahintürk anısına oğlu İlhan Şahintürk mevlit okutturacak. Saat 15:00’da ise Fahri Nalbant Karakucak Güreşleri başlayacak. Saat 20:00’da ise Beraat Kandili nedeniyle mevlit, tasavvuf musikisi ile semazen gösterisi gerçekleştirilecek.

İki gün sürecek şenliklerde 88 çocuk toplu sünnet ettirilip, 8 çiftin de resmi nikahı kıyılacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız