SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kiraz Kupası Adafı Kartal'ın

0
Güncellendi - 2016-07-14 17:04:48
Kiraz Kupası Adafı Kartal'ın
A- A+ PAYLAŞ

Kiraz Festivali Futbol Turnuvası’nda şampiyon Adafı Kartalspor oldu.

Yeşilyurt Belediyesi ile Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) tarafından ortaklaşa düzenlenen Kiraz Festivali Futbol Turnuvası tamamlandı. Turnuvanın finalinde Adafı Kartalspor ile Kale Gençler Birliği karşı karşıya geldi. Zevkli ve çekişmeli geçen final karşılaşmasını Vahap ve Ramazan’ın attığı gollerle 2-0 kazanan Adafı Kartalspor, turnuvanın şampiyonu oldu. Final oynayan Kale Gençler Birliği ise turnuvanın ikinciliğini elde etti. Final karşılaşmasını Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat da izledi.

Turnuvada ayrıca üçüncülük karşılaşması oynandı. Üçüncülük maçında Telekomspor ile Pütürge Gençlik karşı karşıya geldi. Mücadeleyi baştan sona üstün götüren Telekomspor, maçı 8-0 kazandı ve turnuvanın üçüncüsü oldu.

Kiraz Festivali Futbol Turnuvası’nda sıralama şöyle oluştu:

1-Adafı Kartalspor

2-Kale Gençler Birliği

3-Telekomspor

“U-17 TAKIMIMIZ GRUP MÜSABAKALARINDA İYİ İŞLER YAPTI”

Şampiyonluğu elde eden Adafı Kartalspor’un teknik sorumlusu Mazlum Polat, kulüp olarak altyapıya büyük önem verdiklerini, bunun meyvesini de en iyi şekilde aldıklarını ifade etti.

Polat, kulüp olarak bütün kategorilerde altyapıdan yetişen sporcularla mücadele ettiklerine dikkat çekerek, “Şampiyon olan takımımız, U-17 Türkiye Futbol Şampiyonası grup müsabakalarında iyi bir performans sergiledi. Adıyaman’daki grup müsabakalarında ilk maçta Şanlıurfaspor’u 2-0 yendik. İkinci maçta Mardin Kızıltepe Belediyespor 3-1 öndeyken, takım olarak muhteşem bir geri dönüş yaptık ve o karşılaşmayı da 4-3 kazanmasını bildik. Finalde Amedspor’a elenerek, gruptan çıkamadık. Elendiğimiz Amedspor ise Türkiye finallerine kadar gitti” dedi.

“AMACIMIZ AKADEMİ LİGLERİNE KATILMAK”

Kulüp olarak altyapıya büyük önem verdiklerini dile getiren Polat, altyapı çalışmalarına daha da yoğunlaşacaklarını kaydetti.

Malatya’dan şuanda Yeni Malatyaspor kulübünün akademi liglerinde yer aldığına dikkat çerken Polat, iyi bir yapılanmayla kendilerinin de akademi liglerinde olmak istediklerini belirtti.

Polat, Malatya’da yetişen sporcuların önünü açma adına altyapıda ciddi çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, “Bizim için altyapı büyük önem taşıyor. Her şeyden önce altyapı faaliyetlerine büyük ilgi gösteriyoruz. İşte bugün yer aldığımız kategorilerde kendi yetiştirdiğimiz sporcularımız görev yapıyor. U-17 Türkiye Futbol Şampiyonası’nda ortaya koyduğumuz performansta bunun bir göstergesidir. Belki de o dönemde Malatya takımlarından birkaç oyuncu takviyesi yapabilsek, Türkiye finallerine kadar gidebilirdik” şeklinde konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

kirazkartalspor

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız