SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kiraz Sapıyla Yağlarınızı Çabuk Yakın

A- A+ PAYLAŞ

Yazı incecik bir bedenle karşılamak isteyenler, kilo vermek için kolları sıvamış durumda. Sizin de böyle bir amacınız varsa, yağlarınızı hızla yakmak için kiraz sapından yararlanabilirsiniz...

Birer tutam adaçayı, biberiye, keten tohumu, papatya, kiraz sapı, sinameki ve mercanköşkünü bir tencere suyun içinde beş dakika boyunca demleyin. Hazır olunca süzün ve cam bir şişenin içine doldurun. Bu karışımdan her akşam içerek, hem metabolizmanızı hem de yağ yakımını hızlandırabilirsiniz.

DÖKÜLEN SAÇLARINIZ AVOKADOYLA GÜRLEŞSİN

Yarım adet avokadoyu soyup iyice ezin. İki adet bıldırcın yumurtasını kırıp, avokadoyla birlikte blender’dan geçirin. Krem kıvamına gelince, bu karışımın içine üç çorba kaşığı da saf zeytinyağı ilave edin. Karışımı saç diplerinize ve saç derinize yedirerek sürün. Başınızı streç bir filmle sarıp, iki saat bu şekilde bekleyin. Ardından da yıkanın. Bu formülü haftada en az iki kez uygulayın.

SARKAN YANAKLARA AYVA SUYU MASKESİ

Bir tatlı kaşığı yaş maya, bir çay kaşığı taze sıkılmış ayva suyu ve bir çay kaşığı balı karıştırıp yüzünüze yayın.
Yaklaşık 20 dakika bekletin. Yanaklarınız iyice gerildikten sonra yüzünüzü yıkayın. Ardından da yüzünüze cilt tipinize uygun bir nemlendirici sürün. Bu formülü haftada iki kez uygulayın.

ÇİLLERİNİZİ LİMONLA YOK EDİN

İki çorba kaşığı turp suyu, bir çorba kaşığı krema, bir yumurta akı, iki çorba kaşığı öğütülmüş keten tohumu, bir çorba kaşığı limon suyu ve bir tatlı kaşığı soya yağını karıştırın. Bu karışımı çilli bölgelerinize sürüp, yaklaşık 20 dakika bekleyin. Ardından da yıkanın. Bu formülü her gün uygulayın. Hava nasıl olursa olsun, dışarıya çıkarken güneşten koruyucu krem sürmeyi de ihmal etmeyin.

STRESTEN KABARAN CİLDİN İLACI ASMA YAPRAĞI ÇAYI

Bir tutam asma yaprağını çay gibi demleyin. Suyunu süzün ve bu suyla sorunlu bölgelerinizi silin. Asma yapraklarını da bu bölgelerin üzerine yayın ve 20 dakika bu şekilde kalın. Bu formülü, her akşam uygulayabilirsiniz. Asma yapraklarının taze olmasına özen göstermelisiniz.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız