SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kiraz Şenlikleri Sona Erdi

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:05:50
Kiraz Şenlikleri Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ

19. Yeşilyurt Kiraz Kültür ve Spor Şenliği, Berat Kandili özel programıyla sona erdi. Şenliğin son gününün Berat Kandiline denk gelmesi nedeniyle, kandil özel programı yapıldı.

Yeşilyurt Meydanı’nda gerçekleştirilen program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. İlahiler ve Tasavvuf Musiki konserinin de verildiği programda Hafız Ahmet Tayyar, yatsı ezanını sahnede canlı okudu.

Günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, 19. Yeşilyurt Kiraz Kültür ve Spor Şenliğinin dolu dolu geçtiğini söyledi. Şenliğin ikinci gününün Berat Kandiline denk gelmesinin kendileri için ayrı bir mutluluk kaynağı olduğunu ifade eden Babahanoğlu, vatandaşların Berat Kandilini kutladı.

Düzenlenen etkinlikte konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Berat Kandilinin önemine değinerek, “Bu manevi gecenin duygusallığını benim yaşımda olanlar daha iyi anlar. Beni burada en çok, kadınlarımızın ve çocuklarımızın çoğunlukta olması mutlu etti. Bu mübarek gecede beraber olduk. Herkesin Berat Kandilini tebrik ediyorum. Cenabı Allah bize bu geceleri bu şekilde nasip ediyor. Ne kadar şükretsek azdır. Cenabı Allah lütfetti ve bu mübarek geceyi meydanlarda yapıyoruz. Allah sebebinden razı olsun. Bunu göremediğimiz dönemlerde vardı. Onun için Allah’a şükrediyoruz” dedi.

Program, semazen gösterisi ve ilahilerin okunmasının ardından İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül tarafından yapılan duayla sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız