SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kirazlı Davet

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:08:00
Kirazlı Davet
A- A+ PAYLAŞ
 
Yeşilyurt ilçesinde 23-24 Haziran tarihlerinde düzenlenecek olan 18. Kiraz, Kültür ve Spor Şenliği’ne davet için şehir merkezinde kiraz dağıtıldı.
 
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Yeşilyurtlular Derneği Başkanı Mehmet Zeki Akıncı, Yeşilyurt Ziraat Odası Başkanı Doğan Solmaz ve Yeşilyurt Belediye başkan yardımcıları ve görevlilerin katılımı ile İnönü Caddesi’nde otobüs durakları ile PTT arasında kiraz dağıtımı gerçekleştirildi. Davul zurna eşliğinde kiraz dağıtıp, vatandaşları hafta sonu düzenlenecek olan 18. Kiraz, Kültür ve Spor Şenliği’ne davet eden Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, cumartesi ve pazar günleri düzenleyecekleri şenlikler çerçevesinde kiraz yarışmasından sünnet programına, toplu resmi nikahtan karakucak güreşlerine kadar birçok etkinliğin düzenleneceğini söyledi. Kavuk, cumartesi akşamı Sevcan Orhan ve pazar akşamı da Kutsi’nin konser vereceğini söyleyerek, “Malatya’nın ilk çıkan meyvesi kiraz adına düzenlediğimiz şenlikler sebebiyle il dışındaki Yeşilyurtlular da ilçelerine gelmiş oluyor. Böylece birlik ve beraberliğimiz pekiştiriliyor” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız