SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kırdı, Ucuzladı!

A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt ilçesine bağlı Kadiruşağı Köyü'nde "Gülsüm" adı verilen bir inek, Gül Kılıç isimli kadının elinden kaçarak ilköğretim okulunun bahçesindeki büstü kırınca, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından aile hakkında soruşturma açıldı. Soruşturma açılınca Gül Kılıç, ineği, bitişik köydeki Ömer Aktaş isimli yakınına sattı.

Büstü kıran ineğin sahibi Gül Kılıç, kendilerine ait büyükbaş hayvanın neden olduğu bir kazanın ardından açılan soruşturma nedeniyle korktuklarını ve ineği yakınlarına sattıklarını ifade ederek, "Büst kırılınca ifademizi aldılar. Ben de, inek elimden kaçtı ve beni de yere yıktı. Kolum incidi. Elimden kaçtıktan sonra çocuklar ineğin Atatürk büstünü yıktığını bana söylediler" ifadelerini kullandı.

İnekpınarı Köyü'nden Ömer Ateş ise "Benim besi damım var. Yani inek ve büyükbaş hayvan besleyip satıyorum. Akrabalarıma soruşturma açılması üzerine inekten kurtulmaya karar verdiler. Hayvandan kurtulmaya karar verdikleri için de biraz hesaplı aldım ineği" dedi.

"İnek, büste süründü diye büst kırılmış. İnek suçlu ama, büstü dayanıksız yapanların hiç mi suçu yok" diye soran Ömer Ateş, ineğin biraz huysuz olduğunu aktardı.

Bu arada, Kadiruşağı Köyü'ndeki İlköğretim Okulu bahçesindeki Atatürk büstü ise yeniden yaptırıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız