SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kırık Bilekle Oynamış

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Malatyaspor, İskenderun Demirçelikspor ile deplasmanda oynayacağı maç için Salı günü karayoluyla İskenderun'a gidecek.

Son çalışmasını Salı öğleden önce gerçekleştirecek olan sarı-kırmızılı takımda Alper Akıcı şoku yaşanıyor. Tarsus İdmanyurduspor ile oynanan maçta karşılaşmanın 25. dakikasında sağ kolunun üzerine düşen tecrübeli futbolcu maç sonrası hastaneye kaldırıldı. Yapılan tetkikler sonucunda sağ bileğinde kırık tespit edilen tecrübeli defans oyuncusu ameliyata alındı. Gözde Hastanesi'nde Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Ataç Karakaş tarafından gerçekleştirilen operasyonun başarılı geçtiği belirtildi.

Alper Akıcı, "Tarsus İdmanyurduspor maçında kolumun üzerine düşmemden kaynaklandı. Hastanede yapılan incelemelerde kırık olduğu ve iki milim açık bulunduğu ortaya çıktı. Daha sonra ameliyat olduk. Şuanda yaklaşık 4 haftalık bir süreçte tam anlamıyla alçının alınacağı belirtildi. Maçta belliydi, kırık bilekle öyle mücadele ettim. Ama takımımızın durumu belli olduğun için fedakarlıkta bulundum. Dönüp, dolaşıp iş bize patladı. Yenildik, üzerine buda tuzu biberi oldu.
Keşke galip gelseydik. Bu kırığı pek fazla önemsemezdim" dedi.

Akıcı, bu sezon sakatlıklarla uğraştığını ifade ederek, "Artık bu şansızlıkları yeni yılda aşmak istiyorum. İnşallah önümüzdeki yıla daha sağlıklı girerim" diye konuştu.

Öte yandan Malatyaspor Kulüp Başkanı Mehmet Aydın, yönetim olarak transferin önünü açmak için çalıştıklarını söyledi. Aydın, transferin önünü açmaktan başka çarelerinin olmadığını kaydederek, "Transferin önünü açabilmek için eski futbolcularımızla bir görüşme yapacağız. Bunun yanında gerekli yerlerle de görüşmelerde bulunacağız. Takımda transferin önünü açmaktan başka çaremiz yok. Yönetim olarak ilk hedefimiz transferin önünü açmak" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız