SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kırılgan Bir Takımız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:07:22
A- A+ PAYLAŞ

Balıkesirspor'a deplasmanda 1-0 mağlup olan Yeni Malatyaspor'da teknik direktör İrfan Buz, şanssızlıktan yakındı.

PTT 1. Lig'in 10. haftasında Yeni Malatyaspor, deplasmanda Balıkesirspor'a 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, şanssız olduklarını belirterek, "İki taraf için önemli maçtı. Geçen hafta 2-1 mağlup olmuştuk. İlk yarı sahayı iyi parselledik. Daha derli toplu bir takımdık. Pozisyon yokken futbolcumuzun yanlış müdahalesi penaltıyı getirdi ve 1-0 geri düştük. Kırılgan bir takımız. Oyunumuz etkilendi. İkinci yarı baskılı oynamak istedik ama şansımız olsaydı 1-1'i yakalamıştık. Maçı kaybettik, Balıkesir'i tebrik ediyorum" dedi.

BALIKESİR CEPHESİ

Balıkesirspor Teknik Direktörü Muhammet Yılmaz, Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup ettikleri mücadele sonrası ligde var olduklarını göstereceklerini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Balıkesirspor Teknik Direktörü Muhammet Yılmaz, galibiyeti taraftara armağan etti. Yılmaz, "Son iki maçtır iyi oynadık ama kazanamıyorduk. Bugün futbolcularımız iyi savaştı. Önemli olan galibiyetti, buna başlangıç diyelim. Ligde var olduğumuzu göstereceğiz. Bu galibiyeti Balıkesirspor taraftarlarına armağan ediyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız