SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Kırılma Noktası Malatya'nın 10 Kişi Kalması..''

A- A+ PAYLAŞ

Denizlispor Teknik Direktörü Giray Bulak, Malatyaspor’un on kişi kalmasının ardından kontrolü ele geçirdiklerini ve galibiyete ulaştıklarını söyledi.

Maç sonrası konuşan Bulak “Çok önemsediğim bir şehirde centilmen Malatya seyircisi ve şehri karşısında bir galibiyet daha aldık. Biz ve Malatyaspor için zor bir gündü, kırılma noktasıydı. Deplasmanda kazandığımız için avantaj elde ettik. Oyunun kırılma noktası Eren’in ikinci sarı karttan atılmasıydı. Malatya on kişi kalınca, daha çok ayağa pas yapıp, kazanmasını bildik. Stresli maçtı, yoğun tempoda oynandı. İlk yarıda daha çok pozisyon bulduk” dedi.

Bulak, iyi bir ekip olduklarını, ama dışarıya çok oyuncu verdiklerinden eksikleri bulunduğunu anlatıp, “Çok çalışarak bunları kapatmaya çalışıyoruz. İsveç ve Norveç gibi iki ülkenin takımları bizim takımlarımızı yenebiliyorlar. Sistem oturmuş. Bizde sistemin oturması lazım. Yeni oyuncular bulmamız lazım. Malatyaspor genç oyuncu konusunda önde geliyor. Olgunlaşıp iyi sonuçlar alacaklarına inanıyorum. Ama Türkiye ligleri zor. Kayseri, Erciyes gibi ekipler 15-16 oyuncu aldılar. Malatya maçı, bizim için yeniden yapılanma adına önemli bir galibiyet” dedi.

Hakemlere teşekkür eden ve “ortaya, iyi bir maç yönettiklerini” söyleyen Bulak, bu maçı kaybetmesi halinde kendisinin istifasının gündeme geleceğini belirten bir gazeteciye “3 sezondur ben Denizli’ye çok yardım ettim. Türkiye’de sistem yok, bunu kaldıramıyor. Futbolda bugün dahi kalmadı, mutlaka kazanmak zorunda olduğunuz bir yarış. Kapitalist sistemin acımasız çarkları burada dönüyor, kabullenmek zorundayız. Siz ne kadar katarsanız katın, sizi de öğütüyor. Avrupa’da bir teknik adam aynı kulüple 20 sene çalışabiliyor, ama bizde öyle bir durum yok” karşılığını verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız