SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kırsal Mahallelere Asfalt Yol

0
Güncellendi - 2019-11-20 04:11:22
Kırsal Mahallelere Asfalt Yol
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Akçadağ ilçesine bağlı Dedeköy Mahallesi ile Darende ilçesine bağlı Aşağıulupınar Mahallelerinde asfaltlama çalışmaları yaptı.

Havaların elverişli olmasını fırsata dönüştüren Büyükşehir Belediyesi, Akçadağ’a bağlı Dedeköy’de 1.5 kilometre, Darende’ye bağlı Aşağıulupınar Mahallesinde ise 2.2 kilometrelik sıcak asfalt çalışması yaptı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Dedeköy Mahallesinde biten çalışmaları yerinde inceledi. Geziye AKP İl Başkanı İhsan Koca, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay, bazı daire başkanları ve şube müdürleri de katıldı.

23 yıldır bekliyorduk

23 yıl aradan sonra hizmet almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Dedeköy Mahalle Muhtarı Mustafa Çubuk, “Uzun yıllardır böylesine kapsamlı bir hizmet almamıştık. Mahallemiz Malatya kent merkezine çok yakın bir yerleşim yeri. 7 ay gibi kısa sürede kanalizasyon ve içme suyu gibi altyapı hizmetini aldıktan sonra, yollarımız sıcak asfalt ile kaplandı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a bu değerli hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediyesinin ilçelere ve kırsal bölgelerin var olan sorunlarını çözmek için canla başla çalıştığını kaydeden İl Başkanı İhsan Koca, “Dedeköyümüz arzu ettiği hizmetlere bir bir kavuşuyor. Büyükşehir Belediyemiz hizmet anlamında Malatya’nın dört bir yanında varlığını hissettiriyor” dedi.

Büyükşehir Belediyesinin yaz-kış demeden yoğun bir tempoda çalıştığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Dedeköy’ün sorunlarını çözmek bizleri de mutlu etti. İnsanımızın mutlu olduğunu görmek bizi de mutlu ediyor. Malatya’mız mazisine layık istikbale hazırlanacak. Bu hizmetleri el ele vererek Malatya’nın her köşesine götüreceğiz” dedi.

Darende de yapılan çalışmaları da değerlendiren AKP Darende İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, “Büyükşehir Belediyemiz, Aşağıulupınar Mahallesinin ulaşım sorunlarını çözdü. Mahalle içinde 2.2 kilometre sıcak asfalt çalışması yapıldı. Emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Aşağıulupınar Mahalle Muhtarı Ömer Sağlam’da yaptığı konuşmada Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür etti.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız