SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kırsal Yollarda Kar Mücadelesi

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:39:02
Kırsal Yollarda Kar Mücadelesi
A- A+ PAYLAŞ

Pazartesi günü akşam saatlerinde yüksek kesimlerde başlayan kar yağışının ardından, Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri tuzlama, temizleme ve yol açma çalışmalarına başladı.

Malatya’nın Arapgir, Arguvan, Darende ve Hekimhan ilçelerinde etkili olan kar yağışının ardından toplam 29 kırsal mahallenin yolu kapanırken, kapanan yolların açılması için etkin mücadelenin sürdüğü bildirildi. 

AYKOME Bilgi Merkezinden alınan bilgilere göre; karla mücadele çalışmaları tüm hızıyla sürürken, Arapgir, Arguvan, Darende ve Hekimhan’daki karla mücadele çalışmalarına 10 ekip ve 27 aracın katıldığı belirtildi.

Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, İlçe Yol Yapım ve Bakım Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalar sırasında, buzlanmaya karşı tuzlama çalışmalarının da yapıldığı bildirildi. 

Malatya merkez başta olmak üzere diğer ilçelerde de ekipler kar yağışına karşı hazır bir şekilde bekliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız