SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kırtasiye Desteği

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi Müdürlüğü tarafından yardıma muhtaç 100 ailenin çocuklarına kırtasiye yardımı yapıldı.

Polis Evi'nde gerçekleştirilen kırtasiye yardımına Malatya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi Müdürü Selim Özdemir ve yardımın yapılmasına katkıda bulunan Esenlik Şirketi Genel Müdür Yardımcısı Erhan Soylu ve GAP Tekstil Muhasebe Şefi Engin Yiğit katıldı.

Kırtasiye yardımında bir konuşma yapan Malatya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi Müdürü Selim Özdemir, Malatya Emniyet Müdürlüğü'nün yardıma muhtaç ailelerin çocuklarına her yıl geleneksel olarak kırtasiye yardımında bulunduğunu ifade ederek, "Malatya Emniyet Müdürlüğümüzün 5 yıldır devam ettirmiş olduğu "Sokakta çalışan çocuk kalmasın" projesi kapsamında okullar açılmadan kırtasiye yardımında bulunduk. Esenlik Şirketi ve GAP Tekstil'in katkılarıyla bu yardımlarımızı gerçekleştirdik. Malatya'nın medarı
iftarı bu iki şirketimize çok teşekkür ediyoruz. Her eğitim kurumunun akademik açılış yılı olur. Bizim de Malatya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü olarak akademik açılış yılımızı yaptık. Emniyet Müdürümüz Sayın Ali Osman Kahya'nın başlattığı "Sokakta çalışan çocuk kalmasın" kampanyamız devam ediyor. Bundan sonrada bu kampanyamız devam edecek. Gerek iş sektörünün gerekse medyamızın ilgisine teşekkür ediyoruz. Ümit ediyoruz ki bunların meyvelerini ilerleyen zamanlarda alacağız" dedi.

GAP Tekstil Muhasebe Şefi Engin Yiğit ise, Malatya Emniyet Müdürlüğü'ne başlattığı projeden dolayı teşekkür ederek, "Malatya Emniyet Müdürlüğümüzün başlatmış olduğu projelere sürekli destek vereceğiz. Her zaman yanlarında olacağız" diye konuştu.

Esenlik Şirketi Genel Müdür Yardımcısı Erhan Soylu da, "Malatya Emniyet Müdürlüğümüzün böyle bir kampanya başlatması ve bizlerin de bu kampanyaya destek olması bizleri çok mutlu etti. Malatya Emniyet Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyoruz. Esenlik Şirketi olarak Malatyalı vatandaşlarımıza sosyal sorumluluk projelerinde destek oluyoruz. Dolayısıyla da böyle bir proje de yer aldığımız içinde çok mutluyuz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız