SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kırtasiye Fuarı

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:27:43
Kırtasiye Fuarı
A- A+ PAYLAŞ

Doğan Atlas Kırtasiyecilik Şirketi tarafından düzenlenen Doğu ve Güneydoğu Anadolu Okul İhtiyaçları, Ofis Materyalleri ve Kırtasiye Fuarı Malatya Hanem Otel’de başladı. 

İstanbul ve Ankara’daki 10’u aşkın kırtasiye imalat ve ithalatçısını Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerindeki perakendeci kırtasiye firmasıyla buluşturan fuarda, yeni eğitim sezonu için indirimli fiyatlar ve avantajlı kampanyalar uygulandığı belirtildi. 

Fuarı düzenleyen Doğan Atlas Kırtasiyecilik Ltd. Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Doğan, fuarın kırtasiye dünyasının aktörlerini biraraya getirdiğini vurgulayarak ‘Fuarımız artık geleneksel bir karakter kazandı. İmalatçı ve ithalatçı firmalar ile perakendeci kırtasiye ve kitapçı esnafını Anadolu’da biraraya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz’ dedi. 

Fuarda perakendeci kırtasiye ve kitapçılara büyük avantajlar sağlayan cazip kampanyalar uygulandığını söyleyen Şahin Doğan, fuarın Malatya şehir ekonomisine de önemli bir katkı yaptığına dikkat çekti. Doğan ‘Malatya’nın ticari hayatının gelişmesi, büyümesi ticari faaliyetlerinin çeşitlendirilmesine bağladır. Fuarcılık faaliyetleri de bu anlamda önem kazanıyor. Doğan Atlas Kırtasiyecilik olarak yıllardır düzenlediğimiz Anadolu fuarlarının yanı sıra İstanbul TÜYAP Kırtasiye Fuarı’na da her yıl katılarak kırtasiyecilik ve ofis materyalleri dünyasındaki çalışmalarımızı geliştiriyoruz’ şeklinde konuştu.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Okul İhtiyaçları, Ofis Materyalleri ve Kırtasiye Fuarı bu akşam sona eriyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız