SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kırtasiyeciler Malatya'da Buluştu

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:30:56
Kırtasiyeciler Malatya'da Buluştu
A- A+ PAYLAŞ
 
Doğan Atlas Kırtasiyecilik Ltd. Şti ve Tetaş Şirketler Grubu tarafından ortaklaşa organize edilen Doğu ve Güneydoğu Anadolu Kırtasiye ve Okul İhtiyaçları Fuarı dün akşam sona erdi. 
 
Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Adıyaman, Diyarbakır Erzurum, Ağrı, Muş ve Van’dan yoğun katılımın olduğu Doğu ve Güneydoğu Anadolu Kırtasiye ve Okul İhtiyaçları Fuarı Grand Aksaç Otel’de 4-5 Şubat 2012 tarihleri arasında yapıldı. 
 
Bölgesel Kırtasiye ve Okul İhtiyaçları Fuarı’nı ithalatçı kuruluş Tetaş Şirketler Gurubu ile ortaklaşa organize eden Doğan Atlas Ltd.Şti Yönetim Kurulu Başkanı ve Malatya Kitap ve Kırtasiyeciler Derneği Başkanı Şahin Doğan, fuar organizasyonunun başarılı geçtiğine dikkat çekerek, ‘Perakendeci kırtasiyeci esnafının gelecek okul sezonunu ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla düzenlediğimiz organizasyon yoğun bir ilgiyle karşılaştı. Yaklaşık 15 ilin kırtasiyeci ve kitapçı esnafını Malatya’da ağırladık. Doğu ve Güneydoğu illerimizdeki kırtasiyeci esnafı Malatya’ya gelerek son derece uygun fiyat ve ödeme koşulları ile 2012-2013 eğitim-öğretim sezonunun ihtiyaçlarını şimdiden Malatya’da karşıladılar’ dedi. 
 
‘Malatya’nın tanıtımına ve şehir ekonomisine katkı yapıyoruz’
Kırtasiye Fuarı’nın sadece ticari bir aktivite olmadığını da vurgulayan Doğan Atlas Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Doğan, fuar ziyaretinin aynı zamanda farklı illerden Malatya’ya gelen çok sayıda insanın Malatya’yı tanımasına, Malatya’nın kültürel, tarihi ve turistik değerlerini öğrenmesine vesile olduğunu da kaydetti. Malatya’ya gelen çok sayıda kırtasiyeci esnafını Malatya’nın geleneksel misafirperverliği ile ağırladıkları ifade eden Şahin Doğan ‘Bazı esnaf arkadaşlarımız kış şartları olmasına karşın aileleri ile birlikte Malatya’ya geldiler. Hem gelecek sezon için kırtasiye siparişlerini yazdırdılar, hem de 2 gün Malatya’da bir kış tatili geçirdiler. Organizasyonumuz kırtasiye sektörünün gelişmesine katkıda bulunduğu kadar Malatya’nın şehir ekonomisine ve kültürel tanıtımına da katkı yaptığımıza inanıyoruz’ şeklinde konuştu.
 
Organizasyonun başarılı geçmesinde ithalatçı Tetaş Şirketler Grubu’nun büyük emeği bulunduğunu da belirten Doğan, ‘Tetaş Şirketler gurubuna, organizasyonu gerçekleştirdiğimiz mekân olan Grand Aksaç Hotel yönetimine, organizasyonumuza ağır kış şartlarına karşın yoğun ilgi gösteren tüm kırtasiyeci esnafı arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum’ dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız