SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kirve Emniyet

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından sünnet ettirilen 44 çocuk için şölen düzenlendi.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi'nin organizesi ile bu yıl sünnet ettirilen 44 çocuk için Sümer Park'taki Ramazan etkinliklerini yapıldığı sahnede şölen düzenlendi.

Mehteran takımının konser verdiği, Hacivat-Karagöz gösterisinin yapıldığı müzikli etkinlikte konuşan Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, "Malatya çok huzurlu bir kentimiz. Daha da huzurlu olabilmesi için 70 ayrı noktaya MOBESE sistemimizi kurduk. Buradaki tek amacımız sizlere huzur vermektir" dedi.

Bu yılki sünnet etkinliğine 18 ayrı kuruluş ve kişiden destek verildiğini belirten Kahya, toplumla et-tırnak gibi bütünleşmek istediklerini ve sünnet etkinliğinin de bunun bir parçası olduğunu belirterek, "Emniyet ve güvenliği sağlamak için,. sizlerle bütünleşmek ve kaynaşmak istiyoruz. Bunun içinde sünnet şölenini vesile ettik" şeklinde konuştu.

Kahya'nın konuşmasından sonra çocuklar sahneye alındı. Etkinliğe katılan Malatya Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu tarafından dua edildi. Sünnet ettirilen çocuklara çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından verilen hediyelerde dağıtıldı. Şölende bir polis memuru da sahneye çıkarak şarkı söyledi. Şölen geç saatlere kadar devam etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız