SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kış, Çalışmalarımızı Aksattı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:17:41
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Başkan Yardımcıları Hasan Atay, Alican Bozkurt, Başharık Mahalle Muhtarı Erdal Akkaya ve bazı daire müdürleri ile birlikte Başharık Mahallesi’nde ki çalışmaları inceledi. 
 
Başharık Mahalle Muhtarı Erdal Akkaya yaptığı konuşmada,  “Bu çalışmaların yanı sıra mahallemizin en çok kullanılan sokakları olan 3,8,14 ve 23. sokakta kaldırım çalışmaları, asfalt çalışmaları, aydınlatma çalışmaları ile ağaçlandırma çalışması yapıldı. Bu çalışmaların yapılmasından dolayı mahalle sakinlerim adına Belediye Başkanımız Ahmet Çakır beye teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı. 
 
Yapılan yağmur drenaj kanalları ile su taşkınlarının önüne geçileceğini söyleyen Belediye Başkanı Çakır, “Çalışmalara başlamadan önce ilk olarak alt yapı eksikliklerini giderdik. Önceliğimiz kot olarak yüksek olan mahallemizin yağmur drenaj kanalarını yaparak suların şehir merkezine gelmesini engellemektir. Diğer abone bağlantıları, elektrik, doğalgaz, telefon gibi bağlantıları da yeraltına aldık. Bu çalışmaların devamında yoğun olan iki ana hattımız başta olmak üzere bazı sokaklarımızın üst yapı yenileme çalışmalarını tamamlıyoruz. Kışın sert geçmesi çalışmalarımızı aksattı. Şimdi her yerde yaptığımız çalışmalara hız verdik. Bütün ekiplerimiz aralıksız çalışmalara devam ediyorlar. Bu çalışmamızı Paşaköşkü Mahallemize kadar, İsmetpaşa Caddemize kadar olan yolları tamamlamış olacağız. Bu çalışmalarımız sadece merkezle sınırlı değil. Bütün mahallerimizde yapıyoruz. Yani kısacası Malatya’nın dört bir tarafında çalışıyoruz” diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız