SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kış Dönemi Çalışmaları Sürüyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:49:11
Kış Dönemi Çalışmaları Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

12 Dev Adam Malatya Basketbol Okulu, kış dönemi çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. 

12 Dev Adam Malatya Basketbol Okulu Antrenörü Bayram Acar, okulun 10 yıldır faaliyet gösterdiğini belirterek, “Geleceğin basketbolcularının yetiştirildiği 12 Dev Adam Malatya Basketbol Okulu’na yoğun bir ilgi gösteren sporcular, gruplar halinde çalışmalarına devam ediyor. Atatürk Kız Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında sporculara, pratik ve uygulamalı eğitimler veriliyor.Yaz ve kış dönemi olmak üzere 2 dönemde yıl boyunca eğitim faaliyetlerini sürdüren Malatya 12 DABO, geleceğin basketbolcularını yetiştirmenin yanı sıra kültürel ve sosyal projelere de imza atıyor” dedi.

Acar, çalışmalar kapsamında gerek profesyonel takımların altyapılarına gerekse de yerel liglerdeki kulüplere sporcu kazandırdıklarını söyledi. Değişik yaş gruplarında çok sayıda sporcuya basketbol eğitimi verdiklerini ifade eden Acar, sporcuların en iyi şekilde basketbol eğitimi almalarını amaçladıklarını ve bu çerçevede yoğun tempoda çalıştıklarını belirtti.

Acar, basketbol eğitimlerinin yanında okula katılan sporcuların sosyal ve kültürel yönden de gelişmelerine katkıda bulunduklarına değinerek, “12 Dev Adam Malatya Basketbol Okulu olarak basketbol eğitimlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklere de önem veriyoruz. Sporcularımızın, kendileri gibi basketbol eğitimi alan sporculara bir araya gelip, kaynaşmaları adına il dışında düzenlenen faaliyetlere de katılıyoruz. Sporcularımızla birlikte doğa ve tarih gezisi yaparak, ufuklarının genişlemesine de yardımcı oluyoruz” dedi.

Acar, 12 Dev Adam Malatya Basketbol Okulu’na kayıtların devam ettiğini de sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız