SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kış Gelmeden Bitireceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:56:25
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Belediyesi içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu drenaj şebekesi döşeme çalışmalarını yoğunlaştırdı.
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları ve bazı daire müdürleri ile birlikte İsmetpaşa Caddesi üzerinde yapılan içme suyu isale hattı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
  
İsmetpaşa caddesinin önemli bir cadde olduğunu belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır; “İsmetpaşa caddemiz üzerinde başlatmış olduğumuz çalışmaların ihalesini daha önce yapmıştık. Bu caddemiz Malatya’yı Yeşilyurt ile Gündüzbey’e bağlayan ve yoğunluğu çok fazla olan bir caddemiz. Malatya genelinde çalışma yaptığımız cadde ve sokaklarda öncelikle alt yapıdaki eksiklikleri gideriyoruz. Alt yapıdaki eksiklikleri tamamladıktan sonra üst yapı çalışmalarına başlıyoruz. İsmetpaşa caddesi üzerinde 700’lük ana isale hattında yenileme çalışmalarına başladık. Çelik borular döşendikten sonra, eski 700’lük asbest borular iptal edilerek içme suyu yeni döşenen çelik borulardan verilecek.
 
1100 metre uzunluğundaki çalışmalarımız İsmetpaşa caddesi üzerinde bulunan Su Teknik Şefliği’nden başlayarak Emeksiz altgeçidine kadar devam edecek. İsmetpaşa caddesinde başlattığımız çalışmaların bir an önce tamamlanması için, ekiplerimiz çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmektedir. Altyapı çalışmalarının önemli bir kısmını kış ayına girmeden bitirmeyi planlıyoruz” dedi.
  
Belediye Başkanı Ahmet Çakır; “Alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra Turgut Temelli alt kavşağından başlayarak Fahri Kayahan bulvarına kadar 4 km’lik bir kaldırım çalışması başlayacak. Turgut Temelli ile Fahri Kayahan Bulvarı arasında yapılacak olan kaldırımlar tamamen doğal taştan yapılacak olup aydınlatması, ağaçlandırması ve cep otoparkları ile çok modern bir görünüme kavuşacak” şeklinde konuştu. 
  
Evliyaoğlu caddesi ile Zabcıoğlu caddesinde de çalışmaların olduğunu belirten Başkan Çakır; “Şu anda devam eden çalışmalardan dolayı trafikte zaman zaman sıkıntılar meydana gelmektedir. Yaşanan bu sıkışıklık ve yoğunluklardan dolayı vatandaşlarımızdan anlayış bekliyoruz. Sözkonusu bölgelerde, çalışmalar tamamlandıktan sonra vatandaşlarımız rahata kavuşacaklardır” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız