SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kış Hazırlığı Toplantısı

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:08:52
Kış Hazırlığı Toplantısı
A- A+ PAYLAŞ

Yaklaşan kış mevsimi dolayısıyla, Malatya Büyükşehir Belediyesi koordinatörlüğünde 13 ilçe belediyesi tarafından kış mevsimi hazırlıklarına başlandı. Bu doğrultuda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Arif Emecen başkanlığında bir toplantı yapılarak, kış mevsimi için alınacak önlemler konuşuldu.

Büyükşehir Belediyesinde gerçekleştirilen toplantıya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Arif Emecen’in yanı sıra ilgili daire başkanları ile ilçe belediye başkan yardımcıları ve teknik personeller katıldı.

Kış mevsiminde alınacak tedbirlerle ilgili durum değerlendirilmesi yapılan toplantıda kar yağışının ardından başta merkez olmak üzere ilçe ve mahalle yollarının açık tutulabilmesi ve ulaşımda aksama olmaması için planlamalar, araç-gereç parkı, kriz merkezi ve çalışacak personeller hakkında çeşitli analizler yapıldı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Arif Emecen, vatandaşların kış mevsiminde özellikle karla mücadele çalışmaları sırasında olumsuz etkilenmemeleri için hazırlıklara şimdiden başladıklarını söyledi.

Kış mevsiminde karla mücadele çalışmalarını ilçe belediyeleriyle birlikte koordineli bir şekilde yapacaklarının altını çizen Emecen, “Büyükşehir Belediyesi ekipleri ve ilçe belediyelerimizin ekiplerinin sahada nasıl çalışacağı, nasıl koordine edileceği başlıklı birçok konuyla ilgili 13 belediyemizden başkan yardımcıları ve ilgili teknik personelin katıldığı çalışma toplantısı yapıyoruz. 

Toplantıda kış mevsimi ile ilgili hazırlıklar hakkında konuştuk. Sahada yapacağımız çalışmaları değerlendirdik.  Tek bir yerden kumanda edilecek şekilde bir organizasyon planlıyoruz. İyi bir planlamayla karla mücadele çalışmalarında başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız