SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kış Kampı Sona Erdi

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:34:18
Kış Kampı Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Çocuk Üniversitesi tarafından düzenlenen Kış Kampı sona erdi.
 
İnönü Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada,  'Olağanüstü Bir Öğrenme Kapasitesi ve Biricik Yetenekleri İle Her Çocuk Keşfedilmeyi Beklemektedir' konulu kış kampına 100 öğrencinin katıldığı duyuruldu. Başarı düzeyi yüksek olan öğrencilerin katıldığı kampta, öğrenciler fen, teknoloji ve sanat konularında öğretim üyeleri ile birlikte çeşitli etkinlik ve uygulamalara katıldı.Kapanış programına Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İsmail Özdemir, Prof. Dr. İlhan İçen, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Sağer, İnönü Çocuk Üniversitesi Müdürü Prof. Dr. Hikmet Geçkil, öğrenci ve aileleri katıldı.
 
Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi tarafından sunulan müzik dinletisi ile başlayan programda konuşan İnönü Çocuk Üniversitesi Müdürü Prof. Dr. Hikmet Geçkil “Malatya’nın dar gelirli bölgelerindeki ilköğretim okullarından başarı düzeyi yüksek olan öğrencilerin katıldığı kampta, öğrenciler fen, teknoloji ve sanat konularında öğretim üyelerimizle birlikte çeşitli etkinlik ve uygulamalara katıldılar. Üniversiteyi yaşama imkânı bulan sevgili öğrencilerimizle birlikte başarılı ve keyifli bir kamp yaptık. Geleceğin bilim adamları olacağına inandığım zeki ve üstün yetenekli öğrencilerimize sağladığımız kış kampı çok faydalı geçmiştir.” ifadelerini kullandı. 
 
1-10 Şubat 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilen ve 100 öğrencinin katıldığı kampın kapanış töreninde öğrencilere diplomaları verildi.
 
Kampa katılan ve başarı düzeyi yüksek öğrencilerin okulları ve isimleri şöyle ; 

 
Merkez İstiklal İlköğretim Okulu
Emine ARI, Rümeysa AKDAĞ, Zeynep ŞAHİN, Arif KARABULUT, Zilan HALICI
 
Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu
Arda AKSÜT, Hasan YAYLA, Hilal ÜNLÜ, Fatih DEMEZOĞLU, Hasan DEMİR
 
Şehit Yzb. Hakkı Akyüz İlköğretim Okulu
Büşra GÜNEŞ, Osman AKGEYİK, Tuğçe TURAN, Kader ÖRNEK, Furkan AKARSU
 
Melekbaba İlköğretim Okulu
Muhammet Sefa TERK, Sefa ŞAHİN, Mehmet SARITEMUR, Abdulsamet DEMİR, Ömer ÇAKIR, Merve CİVELEK, Berfin ALABAŞ, Şeymanur BÜYÜK, Zilan KOP, Muhammet COŞUT
 
19 Mayıs Fatih İlköğretim Okulu
Hilal DEVECİ, Ali KURT, Şamil KOÇ, Onur BEKTAŞ, Ali Can KARTAL
 
Mimar Sinan İlköğretim Okulu
Özlem ÖZCAN, Ali YEŞİL, Miraç KAR, Merve ORHAN, Seda EFE
 
Milli Egemenlik İlköğretim Okulu
Umut KARADERE, Rümeysa KURŞUN, Serkan GÜNGÖR, Ezgi ÇAKMAK, Seda DEĞDAŞ
 
Kadızade İlköğretim Okulu
İlayda CANPOLAT, Nurgül KORKMAZ, Ebu Bekir TATAR, Turgut GENCER, Miraç ÇELİK
 
Ziya Gökalp İlköğretim Okulu 
Sümeyye YILMAZ, Sena PELİTOĞLU, Sümeyye MUTLU, Musab YİĞİT, Esra YÜCEKAYA
 
23 Nisan İlköğretim Okulu 
Cebrail BAŞIGÜZEL, Ramazan YÜCEKAYA, Burak AKSÜT, Şeref UÇAR, Ahmet Muhammet MERİÇ
 
Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu 
Muhammed AKSU,  Sedef TULA,  Erhan KABAK,  Elif BİÇER,  Melike ÖZER
 
Battal Gazi Yatılı İlköğretim Bölge Okulu
Ayten GÜNEŞ, Esma KABAK, İsmail Tayyip ÖZBEY, Gökay KAYA, Ahmet Selim KIZRAK,  Nevzat ALPAY,  Dilek ARSLAN,  Hacı Yusuf YENİGÜL,  Selma ALAN, Cengiz GÜNEŞ, Edanur YAŞAR, Miraç ALAS, Bahadır TAŞ, Aykut ÖZDAL, Rabia KARATAŞ, Özge GÜRBÜZ, Furkan KOÇAK, Rümeysa GÜZEL, Kerem YENİGÜL, Harun Reşit ÇOBAN, Muhammed Yasin AYDOĞDU, Abdulkadir KARAAĞAÇ, Nesibe ÖZEN, Seda ALAN, Sümeyye İLENLİ, Mehmet Fatih BARAN, İsa GÜRBÜZ
 
KAYNAK : GÖRÜŞ GAZETESİ

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız