SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kısa Film Festivali Başladı

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Kısa Film Festivali başladı. Bu yıl 3'üncüsü gerçekleştirilen festival, Kültür Bakanlığı ile birlikte organize edildi.

Festivalin açılışı ile ilgili olarak üniversiteden yayınlanan basın bülteni şöyle:

"Bu yıl üçüncüsü düzenlenen İnönü Üniversitesi Kısa Film Festivali gerçekleştirilen bir törenle başladı.

Üniversitemizin Kültür Bakanlığı ile birlikte organize ettiği ve sinema sanatı adına önemli bir organizasyon olan İnönü Üniversitesi Kısa Film Festivali, Festival Yönetmeni Kadir Beycioğlu, Festival Yürütme Kurulu üyeleri Murat Erdemoğlu, Fatih Özdemir, İnönü Üniversitesi Sinema Topluluğu üyeleri öğrencilerimiz ve Türkiye’nin sinema alanında uzmanlaşmış birçok ismiyle birlikte yürütülüyor.

Malatya’nın, bölgenin ve Türkiye’nin sinemayla daha da yakınlaşmasını hedefleyen festivalin bu yılki jüri üyeliklerini aynı zamanda festivalin danışmanı da olan Hilmi Etikan ile birlikte Gökhan Kırdar, Ruhi Sarı, Sırrı Süreyya Önder ve Natali Yeres’in yapıyor.

İlginin yoğun olduğu festivalin açılış törenine Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süheyla Ünal ve öğrenciler katıldı. Törene jüri üyelerinin konuklara tanıtılmasıyla başladı.

İnönü Üniversitesi Sinema Topluluğu Başkanı Serkan Aksak’ın açılış konuşmasının ardından açılış filmleri görücüye çıktı ve program başladı.

Üç gün sürecek festival boyunca Festival Yürütme Kurulu tarafından belirlenen birçok film sinemaseverlerle buluşacak ve 30 Nisan 2009 akşamı düzenlenecek olan ödül töreniyle sona erecek."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız