SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kısa Film Senaryo Kursu

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:17:47
Kısa Film Senaryo Kursu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği’nin (MAFSAD) Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında yürüttüğü ‘Fotoğraf Aşkına Projesi’ çerçevesinde gerçekleştirilen ‘Kısa Film/Senaryo Kursu’ için açılış töreni ve kokteyli düzenlendi.

Vali Yardımcısı Mehmet Özel, Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, MAFSAD üyeleri ve birçok davetlinin katılımıyla düzenlenen kurs açılışında konuşan Mehmet Özel, projelerin çok güzel ve anlamlı olduğunu söyledi. Vali Yardımcısı Mehmet Özel, MAFSAD’ın çalışmalarını beğendiklerini ve ellerinden geldiğinde destekleyeceklerini ifade etti.

MAFSAD Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Konuk ise şunları söyledi:

“2014-2016 yılları arasında gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz Uluslararası Fotokamp Projesi, Uluslararası Fotoğraf Yarışması ve Uluslararası Fotoğraf Festivali’nin detaylarını paylaştık.”

Açılış kokteylinin ardından ‘Kısa Film/Senaryo Kursu’ kapsamında Engin Fırat tarafından kursiyerlere yönelik eğitimlere başlanıldı.

Kurs katılımcılarından Davut Başyiğit, kısa film ve senaryo kursuna ilgi duyduğunu, MAFSAD ve SODES sayesinde böyle bir kursun açılmış olmasının kendileri için bir şans olduğunu belirterek, verilecek eğitimler sonrasında her kursiyerin 2 adet kısa film çekeceğini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız