SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kısa Sürede Bitecek"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:33:14
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Niyazi Mısri Caddesi'nde belediye tarafından yapılan çalışmaları inceledi. Caddedeki alt yapı ve aydınlatmanın tamamlandığını söyleyen Çakır, “Niyazi Mısri caddesi, özellikle ağır tonajlı iş makinelerinin de girip çıktığı, yoğun araç ve yaya trafiğine sahip bir bölgemiz. Burada başlatmış olduğumuz alt yapı ve üst yapı düzenleme çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor” ifadelerini kullandı. 
Şehir genelinde yapılan çalışmaların bir an önce tamamlanması için bazı zamanlar gecede çalışma yapıldığını belirten Başkan Çakır,  “Çalışmaların bir an önce bitirilmesi için burada gece gündüz mesai yapılmakta. Bu caddemiz ticaretin yoğun olarak döndüğü bir bölge. Bundan dolayı buradaki işleri hızlı bir şekilde bitirmek zorundayız. Aydınlatmalar ve altyapılardaki eksiklikler tamamlandı. Şu anda cep otoparklarının düzenlenmesi, kaldırım düzenlenmesi, sokak başlarının düzenlenmesi ve asfalt çalışmaları hızla devam ediyor. Bu çalışmaları da kısa bir süre içerisinde bitireceğiz” diye konuştu. 
 
İsmetiye Mahallesi Muhtarı Yılmaz Devecel de yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, “Niyazi Mısri Caddesi açıldı açılalı kesinlikle böyle bir hizmet görülmedi. Başkanıma ve ekiplerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız