SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kısa Sürede Çözülmeli, Yoksa..'

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Malatyaspor'un Genel Koordinatörü Süleyman Tekgül, "Malatyaspor'da yaşanan sıkıntıların kısa sürede çözülmesi gerekiyor" dedi.

Malatyaspor Kulüp İdari binasında basın açıklaması yapan Genel Koordinatör Süleyman Tekgül, 23 Ağustos'ta Olağanüstü Genel Kurul'un üye çoğunluğu sağlanmadığı için yapılamadığını hatırlatarak, "Malatyaspor için tarihsel açıdan çok önemli bir genel kuruldu ve transfer ayı içerisinde bulunmamız nedeniyle hakikaten birtakım sıkıntılara neden oldu. 1 Eylül tarihi itibariyle transfer dönemi bitiyor. Zamanlama açısından büyük bir sıkıntı yaşıyoruz. Malatyasporlu futbolcular ilk günden bu yana gerekli olan bütün fedakarlığı gösteriyorlar. Dün bu ortamda futbolcularla tesislerde uzun süreli bir toplantı yaptım ve hepsine Çarşamba gününe kadar kulüpten bir ayrılma olmayacağını ve bütün futbolcularla devam etmek istediğimizi söyledim. Hiçbir oyuncuyu bırakmak gibi bir niyetimizin olmadığını söyledim. Bunun sebebi de; bilboard ihalesi var. 30 Ağustos'ta yapılacak olan Genel Kurul'un ikinci aşamasından önce Malatyaspor Kulübü'nün başkan adaylarının sürenin kısa olması nedeniyle Çarşamba gününe kadar adaylıklarını açıklamalarını bekliyoruz. Bu toplantıyı yapış amacım, oyuncuların fedakarlıklarına rağmen, birtakım kaos var. Bu kaosta da birtakım sıkıntılardan faydalanmak isteyenler var. Hiçbir futbolcumuzu bırakmak gibi bir niyetimiz yok" ifadelerini kullandı.

Malatyaspor için herkesin duyarlı olması gerektiğini kaydeden Tekgül, "Malatyaspor için gün bugün, zaman bu zaman. Hakikaten çok sıkıntılı bir süreç geçiriyoruz. Geçmiş dönemlerde yardım kampanyaları ve benzeri organizasyonlar yapıldı. Şu anda en azından bu sıkıntıları gidermek için, herkesi katkı sağlamak için kombine bilet almaya davet ediyorum. Çünkü, parası olan varsa kulübe katkıda bulunsun. İyi günde, kötü günde takıma katkı olsunlar. Bu takımın bir problem olmadan bir başkan ve yönetim oluşturarak, sezona başlayacağına ben inanıyorum. Takımımızın sahaya çıkması için bütün işlemleri her türlü zorluğa rağmen yapıyoruz. Bugün itibariyle sözleşmesi devam eden ve transfer olan futbolcuların belgeleri federasyona gönderildi. Futbol Federasyonu'na yatırılacak borçlarla ilgili bir sıkıntımız var. İlhan Kavuk'a müracaat edeceğiz. Malatyaspor Kulübü futbolcuları antrenmanlarını sürdürüyor. Zamanlamamız çok sıkıntılı. Çarşamba gününe kadar, futbolcularla konuştum, hiçbir kopma olmayacak. Malatyalılar da üzerine düşeni yaparlar. Başkan adayları kulübü sahiplensinler" diye konuştu.

Tekgül, takımın kayyuma kalması durumunda daha büyük sıkıntıların yaşanacağını ifade ederek, "Geçmiş dönemde bu sıkıntıları Malatyaspor yaşadı. Malatyaspor'un kayyuma kalması demek, zaman açısından çok sıkıntılı süreçlerin başlaması demektir. Bu dönemde de kayyuma kalmaması için geçici bir yönetim oluşturulması gerektiğini ifade ettim, yanlış yorumlara neden oldu. Önemli olan Malatyaspor'un sıkıntı yaşamamasıdır. Geçici bir yönetim oluşturulabilir. Mahkemenin atandığı bir yönetime göre, geçici bir
yönetim oluşturulması daha iyi" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız