SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kısa Sürede Faaliyete Geçmeli"

0
Güncellendi - 2016-12-11 03:30:08
A- A+ PAYLAŞ

Vali Mustafa Toprak, Yazıhan ilçesinde yapımı tamamlanan Hükümet Konağı'nda incelemelerde bulundu.

İlçe Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu, Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, Çevre ve Şehircilik İl Müdür vekili Serkan Hangün ve ilgililer ile birlikte yapımı tamamlanarak teslim aşamasına gelen Hükümet Konağında incelemelerde bulunarak Kaymakam Bedirhanoğlu ve ilgililerden bilgi aldı.

Hükümet Konağının resmi kurum ve kuruluşları içerisinde barındıracak şekilde üç katlı olarak inşa edildiği, çalışmaların tamamlanma aşamasına geldiği, elektrik, su, kalorifer tesisatı gibi çalışmaların tamamlanarak çevre düzenlemesi çalışmalarının sürdürüldüğü binanın teslim aşamasına geldiği bilgisi Vali Toprak’a verildi.

Vali Toprak’ın bina içerisinde yaptığı inceleme esnasında Kaymakam Bedirhanoğlu bina teslim edildikten sonra katlarda hangi kurum ve kuruluşların yer alacağı hakkında da detaylı açıklamalarda bulundu.

Başkan Öztürk’ten de binanın bulunduğu bölgenin imar planı ve ulaşım yolu hakkında da bilgiler alan Vali Toprak, çalışmaların en kısa sürede tamamlanması ve Hükümet Konağının faaliyete geçmesi gerektiğini belirti.

Başkan Öztürk, binanın çevresinde yeşil alan, park vb. çalışmalar yapmayı planladıklarını, şahıslara ait bazı parsellerde sorunlarla karşılaştıklarını ve bunları çözdükleri takdirde Hükümet Konağı bulunduğu bölgenin ilçeye yakışır bir şekilde düzenleneceği bilgisini verdi.

Vali Toprak buradaki incelemelerinin ardından ilçe merkezini de ziyaret ederek vatandaşlarla ve esnaflarla sohbet ettikten sonra belediye başkanlığını da ziyaret ederek ilçeden ayrıldı.

Yol güzergâhında bulunan Yeşilyurt ilçesi Sütlüce mahallesinde Ağustos ayında Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Özel Harekât Şube Müdürlüğüne ait zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan Polis Memuru Seracettin Kılınç’ın ailesi tarafından şehidin adına yaptırılan Kız Kur’an Kursu binasını da ziyaret eden Vali Toprak, burada da incelemelerde bulundu.

Burada İl Müftüsü Ümit Çimen, Mahalle Muhtarı Mustafa Çetin, Şehidin Babası Mehmet Kılınç ve şehidin amcaları tarafından karşılanan Vali Toprak, şehidin ruhuna Fatiha okuduktan sonra kurs binası içerisinde incelemelerde bulundu.

İki derslikli binanın mimarisi ve işçiliğinin çok güzel olduğunu belirtirken İl Müftüsü Çimen’den de öğreticiler hakkında da bilgiler alan Vali Toprak, şehidin babasına ve amcalarına teşekkür ederek kendilerini kutladı ve bina ile ilgili herhangi bir sorun ve talepleri olup olmadığını sordu.

Binanın tamamlanarak kullanıma hazır hale geldiğini, önümüzdeki hafta içerisinde çevre düzenlemesinin ve ihata duvarının yapılacağını ancak elektrik konusunda bir gecikme yaşanmaması için yardımcı olması konusunda Vali Toprak’ dan talepte bulunulması üzerine, Vali Toprak ilgililerle görüşerek her hangi bir aksaklık olmadan binanın hizmete açılacağı yönünde bilgi aldı.

Vali Toprak, İl Müftüsü Çimen ile Şehidin babası ve amcalarına böyle bir hayra vesile olmalarından dolayı teşekkür ederek binanın açılış programına da katılacağını ifade etti.

Bülten

valiyazihan3

valiyazihan4

valiyazihan1

valiyazihan2

valiyazihan5

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız