SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kısa Süremiz Kaldı"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:25:45
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz, Doğanşehir İlçesi’ni ziyaret eti. 

Doğanşehir Mal Müdürlüğünü beraberindeki heyetle birlikte ziyaret eden Poyraz, Mal Müdürlüğü personeli ile toplantı yaptı. Toplantının bitimde açıklama yapan Poyraz, “Malatya’ya yeni atanmam hasebiyle merkez ve ilçelerdeki ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bu ziyaretimizde ağırlıklı olarak 6552 sayılı torba yasası çerçevesinde yasadan yararlanacak olan mükelleflerimizin bilgilendirilmesini sağlamak amacıyla, onlara ulaşarak onların yasanın getirdiği imkanlardan azami ölçüde yararlanmalarını temin etmek konusu üzerinde duruyoruz. Diğer ilçelerimizde olduğu gibi Doğanşehir’de de başvuru sayısı yüzde 20 ler civarında bu yeterli değil. Başvurularımız 1 Aralık 2014 tarihinde bitecek olması nedeniyle kısa bir süremiz kaldı. Bu süre zarfında hedefimiz yasa kapsamında borcu olan bütün mükelleflerimizin başvurmalarını sağlamaktır. Başkanlığımızın bütün personeli bu amaca ulaşmak için her türlü çalışmayı yapacaklardır. Doğanşehir deki arkadaşlarımızda her türlü yöntemi kullanarak gerekirse mahalle, mahalle ev, ev dolaşarak mükelleflerimizin ayağına giderek yasayı anlatacaklar ve katılımlarını sağlayacaklardır. Amacımız Doğanşehir’de herkesin başvurusunu almak ve yasadan yaralanmalarını sağlamaktır” dedi.

Poyraz bundan sonraki ziyaretlerinde Doğanşehir’in tabii güzelliklerini daha iyi görme fırsatı olacağını da sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız