SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kısa Zamanda Bitirilecek"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:41:01
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi tarafından yaptırılan DSİ yeni hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu. Başkan Gürkan, DSİ yeni hizmet binası ile Battalgazi Belediyesi yeni hizmet binasının kısa zamanda bitirilerek, hizmete sunulacağını söyledi. 

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde Fen İşleri Müdürü Fuat Gözeneli ve Ruhsat ve Denetim müdürü Süleyman Şahin ile birlikte Battalgazi Belediyesi tarafından Topsöğüt bölgesinde yapılan DSİ yeni hizmet binası inşaatında incelemelerde bulunarak, bilgiler aldı. Burada habercilere konuşan Başkan Gürkan, DSİ yeni hizmet binası ile Battalgazi Belediyesi yeni hizmet binasının kısa zamanda bitirileceğine dikkat çekerek, “Devlet Su İşleri ile yaptığımız protokolde mevcut DSİ’nin bulunduğu yere Battalgazi Belediyesi hizmet binası yapılması noktasında anlaşmıştık. Onun karşılığında da Devlet Su İşleri’ne ait ve ihtiyaç duyulacak hizmet binaları ve sosyal tesisleri de bir başka alanda yapılması noktası da protokole bağlanmıştı. Hazinede bulduğumuz 46 dönümlük yere Devlet Su İşleri Hizmet binası yapılması ile ilgili gerekli girişimleri başlattık. İhale süreçleri bitti. Gördüğünüz gibi inşaat süreçleri de başladı. Ben inanıyorum ki gerek Devlet Su İşlerinin bulunduğu yerdeki bizim hizmet binamızın süratle yapılıp bitirilmesi, gerek Devlet Su İşleri’nin bu Topsöğüt mevkiinde bulunan 46 dönümlük hazinemize ait arsa üzerindeki inşaat yapılıp bitirilmesi noktasında büyük gayret ve çaba içerisindeyiz. İhaleyi alan müteahhitlerimizde bu konuda canla başla çalışıyor. Görüldüğü gibi artık birinci katlar yükselmeye başladı. Tüm alanların temelleri atılmış. Devlet Su İşlerindeki Belediye Hizmet binamızda da çalışmalar başlamıştır. Bu iki hizmet binası çok kısa bir sürede, 15 ay gibi kısa bir süre içinde ve eşzamanlı olarak bitirilmesini hedefliyoruz. Şayet bizim gibi bir ilçe belediyesini düşünürseniz 1,5 yıllık bir sürede iki hizmet binasının yapılması ve bununla birlikte diğer hizmetlerimizin de hiçbir şekilde sekteye uğramadan yürütülmesini de düşündüğünüz zaman Battalgazi Belediyesi bu anlamda başka örneği olmayan bir davranış sergilemektedir” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız