SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kısa Zamanda Eksiklerimizi Gidermek Zorundayız"

0
Güncellendi - 2017-07-24 16:26:15
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig hazırlıklarını Düzce’deki Topuk Yaylası’nda sürdürüyor. TFF 1. Lig ekibi Boluspor ile bir hazırlık karşılaşması oynayan sarı siyahlılar, hazırlık maçları kapsamında eksiklerini de gideriyor.

Evkur Yeni Malatyaspor’un 10 numarası Nacer Barazite’nin de katıldığı kamp çalışmalarını, kulüp başkanı Adil Gevrek ile futbol şube sorumlusu Burak Çakır’da takip ediyor. Sportif direktör Ali Ravcı’dan bilgiler alan başkan Gevrek, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile sık sık bir araya geliyor.

Kulüp başkanı Adil Gevrek, takıma önemli oyuncuları kazandıracaklarını ifade ederek, bu oyunculardan bir tanesinin Nacer Barazite olduğunu belirtti.

Transfer çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğine dikkat çeken Gevrek, “5 transfer daha yapacağız. Bu transferlerin hepsi önemli isimler olacak. Kadromuzu daha da güçlendireceğiz” dedi.

Hazırlık karşılaşmalarıyla takımın eksiklerini gören teknik direktör Ertuğrul Sağlam da, bu doğrultuda takıma 3 ya da 4 oyuncu daha istediğini dile getirdi.

Tecrübeli teknik adam, “Lige de çok fazla zamanımız kalmadı. Kısa zaman içerisinde bu eksiklerimizi gidermek zorundayız. Çalışıyoruz, çocuklarda sağ olsunlar iyi niyetle çalışıyorlar. Ama bir taraftan hala içeride eksiğimiz var. Oyun kalitesini yükseltmemiz lazım. Defansif olarak takım halinde sıkıntılarımız var. Ofansif üretkenlik noktasında sıkıntılarımız var. Kadro kalitesini yükseltmemiz lazım. Halen 3-4 tane çok iyi oyuncuya ihtiyacımız var. Bunları da bu kadar kısa zaman içerisinde halletmeye çalışacağız” dedi.

Kulüp başkanı Adil Gevrek, transfer çalışmaları noktasında teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile kampta bir araya gelerek, durum değerlendirmesi yaptı.  Sağlam’ın isteği doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren yönetimin, kısa süre içerisinde bomba isimleri açıklamaya hazırlandığı öğrenildi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • NEVZAT (6 yıl önce)
    BU NASIL BİR KISA SÜRE ANLAMADIK GİTTİ LİG BAŞLAYACAK HER HAFTA KISA SÜREDE BOMBALAR PATLAYACAK DENİYOR AMA BİR TÜRLÜ PATLAMADI BOMBALAR..MUTLAKA İYİ NİYETLE ÇALIŞIYORLARDIR AMA GEÇ KALINMIYORMU?
    0
    0
    Yanıtla