SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kısacık'ın Yeni Kitabı Yayınlandı

A- A+ PAYLAŞ

Aynı zamanda "Malatya'da Malatyalılar Derneği"nin başkanı olan Gazeteci Yazar Raşit Kısacık'ın, "Cumhuriyet'ten Bu Yana MALATYA OLAYLARI" adlı kitabı yayınlandı..

Evin Ofset Matbaacılık'ta basılan 239 sayfalık kitapta, "Ali Galip Olayı, Atatürk ve İnönü Heykelleri Olayı, İsmet İnönü'nün Resimlerinin Belediye Binasından İndirilmesi ve Tekrar Asılması Olayları, Pütürgeli Şütrü Olayı, Gazeteci Ahmet Emin Yalman Suikasti ve Perde Gerisi, Avukat Mümtaz Doğanay Olayı, Öğretmen Kemal Abbas Olayı, Haşhaş Mitingi Olayı, Komando Kampı Olayı, 2 Şubat Olayları, Töb-Der Mitingi Olayları, Beylerderesi Olayı, Hamido Olayları, 1974-1980 Tarihlerinde Sağdan ve Soldan Katledilenler" ana başlıklarıyla, çeşitli olaylar aktarılıyor.

Kitapta irtibat adresi "Malatya'da MALATYALILAR DERNEĞİ- Atatürk (Kışla) Caddesi. Ekin Ap.K.2 Malatya" olarak belirtiliyor. Kitabın yazarına ulaşılabilecek telefon da, 0.422. 323 19 04.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız