SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kışı Konuştuk"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:44:47
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ertan Mumcu ve Zeki Sarılar Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük'ü ziyaret ederek, ilçe genelinde bir dizi incelemelerde bulundular. 

Malatya’nın bütün ilçelerinde yol açma, genişletme, asfaltlama ve bakım-onarım çalışması yaptıklarını belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, “Doğanşehir’de de yoğun bir çalışma sezonu geçirdik. Malum kış kapıya dayanmak üzere, güz döneminde Doğanşehir’de neler yapabiliriz, bunu görüşüp konuştuk. Mevsim şartları izin verdiği müddetçe saha çalışmalarımız tüm hızıyla sürecek” dedi.

Büyükşehir Belediyesinin, Doğahşehir’de yol hizmetleri noktasında başarılı bir performans ortaya koyduğunu belirten Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, “Bu başarılı grafiğin ortaya çıkmasında Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’ın katkıları büyük. Yol hizmetleri noktasında güzel işler yapıldı. Bu hizmetlerden bütün Doğanşehirliler memnun. Bugünde değerli Büyükşehir Belediyesi yöneticilerimizle birlikte güz döneminde yapılacak çalışmaları ele aldık. Bir takım kararlar aldık. Güçbirliği yapıp eksikleri gidereceğiz” dedi.

Yapılan toplantının ardından heyet, Doğanşehir ilçesinde Fındıklı, Polat, Çavuş ve Savaklı mahallerinde incelemelerde bulundular.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız