SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kişiler Üzerine Siyaset Yok!'

A- A+ PAYLAŞ

Has Parti yönetici ve adayları çalışmalarını sürdürüyor. İl Başkanı Ramazan Acar, "Adaylarımızla milletvekilliği sözleşmesi yaptık."dedi.

Has Parti'nin seçim çalışmalarına ilişkin bülteni şöyle:

"Has Parti seçim çalışmalarına devam ediyor. Gündüz esnafları ziyaret eden Has Parti Teşkilatı ve vekil adayları akşam ise mahalle toplantısı yaparak seçmenleriyle bir araya geliyor.

Has Parti teşkilatı ve vekil adayları ilk olarak Bakırcılar Çarşısı esnafını ziyaret etti. Esnaf ziyareti sırasında bir esnaf “Numan Bey’in bütün açıklamaları diğer liderlere göre çok kararlı ve istikrarlı. Çok iyi bir ekonomist olduğunu düşünüyorum. Kendisini takip ediyor ve inanıyorum. İnşallah iktidar olacak” diye konuştu.

Bakırcılar Çarşısı Esnaf ziyaretinin ardından vekil adayları İnönü Caddesi Mahalle Toplantısına katıldılar. Has Parti İl Teşkilat Başkanı Ramazan Acar vekil adaylarını çok titiz bir çalışmanın sonucunda seçtiklerini belirterek “ Biz parti olarak vekil adaylarımızla Milletvekilliği sözleşmesi yaptık. Özellikle sözleşmemizin bir maddesi çok önemli. Maddenin içeriği; Başka bir partinin genel başkanını ve ya vekil adaylarının kişisel mevzularını hiçbir şekilde ifade edilmemesi ve gündeme getirilmemesi. Biz, Siyaseti kişiler üzerinden yapmayacağız, siyaseti esaslar üzerinden yapacağız. Esasları ortaya koyup yapacaklarımızı ve hedeflerimizi anlatacağız. Ama hiçbir siyasetçiyle, siyasi partiyle polemiğe girmeden, kişisel ve küçük hesaplar yapmadan, siyaset yapacağız diye anlaşma imzaladık.” dedi

Has parti 2.sıra vekil adayı Hülya Eroğlu ise Türkiye’deki başörtü sorunun hat safhaya çıktığını belirterek “Partimizin fikir, görüş, yaşantı tarzı olarak bizi temsil edeceğini, kapalı bir bayan olarak bizlere önem verdiğini düşündüğüm için buradayım. Başörtülü olarak Türkiye’de yaşamak çok zor. Haklarımız kısıtlanıyor ve engelleniyor. İstediğimiz yerde çalışamıyor, okuyamıyoruz. İnşallah has parti bu sorunları çözecek. Ve Türkiye’ye özgürlük getirecek.” diye konuştu.

Malatyalı vatandaşların has partiye ilgisinin yoğun olduğunu vurgulayan vekil adayı Gürsu İnan “ Kendi kültürümüzü ve özelliklerimizi yansıtan bir parti olduğumuz için vatandaşların ilgisi çok fazla. İnsanlar seçim beyannamemize güveniyor. Seçim beyannamemiz sıralanmış maddeler halinde değil de 72 sayfalık bir hükümet programı halinde hazırlanması herkese güven veriyor. Şuan ki yozlaşmış siyasetin çözümüne, tarımdan istihdama, sağlığa, eğitime, a’dan z’ye tüm konulara tek tek el atılmış ve çözüm önerileri anlatılmıştır. Biz yapamayacağımız sözler vermiyoruz. ” diyerek destek verilmesini istedi.

İnönü Mahallesi sakinlerinden bir vatandaş ise Türkiye’nin ve Malatya’nın sorunlarının çok olduğunu belirterek, Numan Kurtulmuş’a güvendiklerini ifade etti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız