SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kişisel Hesaplara Yer Yok"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:28:18
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkci, İl Başkan Yardımcısı Mahmut Üner Üzer, Nadir Çalık ve partililerin katılımı ile AKP Hekimhan aday adayları toplantıda bir araya geldiler. 

Aksaç Otel’de gerçekleştirilen toplantıya tüm aday adayları katılarak Hekimhan için birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını ifade ettiler.

İl Başkanı Av. Tüfenkci ise yaptığı konuşmada gösterilen bu olgunluk ve dayanışma için tüm aday adaylarına teşekkür etti. 

Tüfenkci konuşmasına şu ifadeler ile devam etti; ‘AK Parti, teşkilatının tüm kadroları ile tam bir birlik ve beraberlik içerisindedir. Bizler AK Parti’yi büyük bir aile olarak görüp bu şekilde çalışıyoruz. Bu anlamda Hekimhan’dan aday adayı olan siz arkadaşlarımız da bu aileye, bu birlikteliğe, davaya yakışır bir şekilde çalıştığınızı biliyorum. 

Bugün yaptığımız bu toplantı ile AK Parti içerisinde kişisel hesaplara yer olmadığını, esas olanın bu dava için mücadele ve hizmet etmek olduğunu gösterdiniz. Bizim için önemli olan Hekimhan’a AK Parti mührünü vurmak, Hekimhanlı hemşerilerimizi AK Parti belediyeciliği ile tanıştırmaktır. Bu nokta da mesele kimin aday gösterileceği değil, bizim, yani AK Parti’nin Hekimhan’da zaferle çıkmasıdır. Sizlerin de aynı duygu ve düşüncede olması bizleri memnun etmiş, daha güçlü kılmıştır.

Burada bulunan her aday adayı arkadaşımız bilgi birikimi ve deneyimlerini bizlerle ve birbirinizle paylaşmanız bizim elimizi daha güçlü kılmaktadır. Bu davranışınızdan dolayı sizlere ayrıca teşekkür ederim.’’ 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız