SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kısıtlı İmkanla Hedef Kovalıyoruz"

0
Güncellendi - 2016-08-04 00:28:12
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nün takım kaptanı Nilay Feyza Bağca, takım olarak iyi bir sezon geçirdiklerini ancak sonunu getiremediklerini söyledi.

Geçtiğimiz sezon 7. Grubu lider tamamladıklarını anımsatan Bağca, “Bizim için sezon gerçekten muhteşem gidiyordu. Grubu birinci tamamlayıp, Play-Off’tan da 2. Lige çıkmak istiyorduk. Güçlü rakiplere karşı mücadele etmemize karşın sadece 2 maç kaybettik ve grubu birinci tamamladık. Ancak aynı başarıyı Play-Off karşılaşmasında gösteremedik” dedi.

“NE YAZIK Kİ PLAY-OFF’TA İSTEDİĞİMİZ FUTBOLU OYNAYAMADIK”

Başarılı defans oyuncusu, sezona iddialı başladıklarını ve iyi bir performans ortaya koyduklarını belirterek, şunları söyledi: “Birçok büyük bütçeli takımlara karşı inanılmaz bir mücadele verdik. Grup’ta zorlu maçlar bizi bekliyordu ama sezona en iyi şekilde hazırlanmıştık. Genç ve yetenekli bir kadroya sahiptik. Ayrıca tecrübeli birkaç ismin katılmasıyla birlikte kadromuz daha da güçlendi. Normal sezonda da aldığımız sonuçlarla adımızdan sıkça söz ettirdik. Hedefimiz 2. Lig idi ve emin adımlarla ilerliyorduk. Ne yazık ki, Play-Off maçı istediğimiz gibi geçmedi. İstediğimiz mücadeleyi ortaya koyamayınca hedefimize ulaşamadık.”

“KÜÇÜK DESTEKLER BU TAKIMI HEDEFE ULAŞTIRIR”

Kulübün her anlamda yalnız bırakıldığını ifade eden Bağca, “Biz, Malatya’nın tek bayan futbol takımıyız. Öncelikli amacımız Malatya’yı en iyi şekilde temsil etmek. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Takımımız hiçbir destek görmeden iki yıldır üst üste Play-Off’lara kaldı. Ancak bu noktada yalnız bırakıldığımızı görüyoruz. Ligde yer alan birçok takım büyük desteklerle ligde mücadele ederken, biz kısıtlı imkanlarla 2. Ligi kovalıyoruz. Umarım yeni sezonda da bu durum böyle olmaz. Çok küçük desteklerle bu takım istediği yere rahatça gelebilir” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız