SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kısıtlı İmkanlara Rağmen..."

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:16:30
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir, Malatya’da liglere katılımın yoğun olduğunu kaydederek, yeni sezonun planlamasını yapmaya başladıklarını söyledi.

Federasyon binasında gazetecilerle bir araya gelen Özdemir, 2012-2013 ve yeni sezonla ilgili açıklamalarda bulundu. Geride kalan sezonun Malatya amatörü adına güzel geçtiğini söyleyen Özdemir, “2012-2013 sezonumuz istediğimiz gibi geçti. Malatya’da 800’ün üzerinde maç oynandı. Bütün kategorilerimizde liglerimizi oluşturduk. Sadece U-11 Ligimizi oynamadık. Sıcak hava nedeniyle çocuklarımızın etkilenmemesi için bu ligimizi oynatmadık. Bu sezon U-11 Ligimizi daha erken başlatacağız. Malatya’yı Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde (BAL) temsil eden iki takımımız var. BAL Ligi ile ilgili Play-off müsabakamızı yaptık. U-19 Ligimizi bitirdik. Münferit olayların dışında Malatya’da kayda değer herhangi bir şey olmadı. Genel anlamda güzel bir sezon geçirdik” dedi.

Özdemir, 2013 yılının Malatya’da tesis yılı olduğunu kaydederek, şunları söyledi:

“Geçtiğimiz sezon tesis sıkıntısından dolayı takımlarımıza yeteri düzeyde gece idmanı veremiyorduk. Tesis sıkıntımızın çözümü noktasında da bu yıl önemli çalışmalar yapıldı. Sahalarımız yapılıyor ve en geç Ekim ayında tamamlanacak. Salonlarımızda faaliyete geçecek. TFF Malatya Bölge Müdürlüğü’nün yeni binasının yapım çalışmalarına da başlandı. Malatya’da 2013 tesis yılı oldu. Bir iki ilçemizle, bazı kasabalarımızda da sahaların yapılmasıyla birlikte Malatya’da tesis sorunu çözülmüş olacak.”

Yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını da dile getiren Özdemir, “20113-2014 futbol sezonuyla ilgili kitapçığımız yayınlandı. Gerekli evraklarımızı hazırlıyoruz. Altyapıya katılan takımlarımızın teknik adamlarıyla bir araya gelip, yeni sezonla ilgili toplantı yapacağız. Yeni sezonda liglerimizi Ağustos’un sonu ya da Eylül ayının ilk haftasında başlatmayı düşünüyoruz. Hangi kategorileri başlatacağımız ile ilgili çalışmalarımızı yapıyoruz. Amatör kulüplerimize çok teşekkür ediyorum. Kısıtlı imkanlara rağmen çok büyük işler yapıyorlar. Bu anlamda liglerimize de yoğun bir katılım oluyor. Destek verilmesi halinde kulüplerimiz daha büyük başarılara imza atacaklardır. Yine de çok kısıtlı imkanlara rağmen amatör kulüplerimiz ellerinden gelen bütün gayreti göstererek, liglere iştirak ediyorlar. İnşallah 2013-2014 sezonu da yine aynı duyarlılık içerisinde geçecektir. Ben yeni sezonun şimdiden bütün kulüplerimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız