SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kişiye Özel Alım mı?

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi bünyesindeki Turgut Özal Tıp Merkezi'ne, 2010 yılı KPSS'ye girmiş adaylar arasından yazılı veya sözlü sınav yapılmaksızın sözleşmeli personel alınacağı belirtildi. Bu işleme ilişkin ilanda, personelde aranan koşulların "kişiye özel gibi" olması, alınacak personelin belli olduğu şeklinde yorumlara yolaçtı.

Söz konusu personel alım ilanında, genel koşulların dışında belirtilen "özel koşullar" şöyle:

"28 Haziran 2007 tarihli ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına ilişkin Esaslar ile ek ve değişikliklerine tabi 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre Hastanemizin çeşitli birimlerinde görevlendirilmek üzere sözleşmeli personel istihdam edilecektir. Adaylar her bir unvan için 2010 yılıKPSS (B) gurubu puan sırasına konulmak kaydıyla yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın aşağıda belirtilen pozisyonlarda 21 (yirmi bir) sözleşmeli personel alınacaktır.

UNVAN ADET ARANAN NİTELİKLER

Hemşire 9 4 Yıllık Sağlık Yüksekokullarının Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu bölümünden mezun olmak

Tekniker 1 Meslek Yüksekokulu Makine bölümünden mezun olmak. En az 3 yıl Hastanede Perfuzyonist olarak görev yapmış olmak

Tekniker 1 Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı Bölümünden mezun olmak. Hastanelerinin insan Kaynakları Müdürlüğünde en az 2 yıl görev yapmış olmak TSE ISO-EN 9001:2008 iç Tetkik Eğitimi almış olmak. TSE EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Dokümantasyon Eğitimi almış olmak. TS18001 iş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Temel Eğitimi sertifikasına sahip olmak. Proseslerin Yönetimi, Etkileşimi ve iyileştirme Teknikleri Eğitimi sertifikasına sahip olmak.

Büro Personeli 31 Önlisans mezunu olmak. Maaş Tahhakkuk biriminde ez az 3 yıl çalışmış olmak. Web ile Grafik Tasarımı ve Animasyon ve Bilgisayar Programcılığı (Visual Basic) sertifikalarına sahip olmak. TSE EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Dokümantasyon Sertifikasına sahip olmak. TSE ISO-EN 9001:2008 iç Tetkik Eğitim Sertifikasına sahip olmak.

Destek Personeli 3 En az lise ve dengi okul mezunu olmak. Hastanelerin Kalite Yönetim Sistemleri/insan Kaynakları Biriminde en az 1 yıl tecrübe sahibi olmak. TSE EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Dokümantasyon Sertifikasına sahip olmak. TS 18001 iş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Temel Eğitimi sertifikasına sahip olmak. Proseslerin Yönetimi, Etkileşimi ve İyileştirme Teknikleri Eğitimi sertifikasına sahip olmak. TSE EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları kapsamında iç ve dış tetkiklerde görev almış olmak.

Destek Personeli 1 En az lise ve dengi okul mezunu olmak. Bilgi işlem Merkezlerinde en az 3 yıllık mesleki tecrübe sahibi olmak. Bilgisayar Programlama Teknikleri sertifikasına sahip olmak. (MEB Onaylı). 802.1 x Ağ Yetkilendirme ve Eduroam Eğitimi sertifikasına sahip olmak. Nehvork Kablolama Sistemleri Sertifikasına sahip olmak. Network cihazlarının yönetiminde deneyimli olmak.

Destek Personeli Meslek liselerinin elektronik bölümünden mezun olmak. Hastane bünyesinde en az 10 yıl EEGJMG-Uyarılmış Potansiyeller-Uzun süreli video EEG monitorizasyon laboratuarında teknisyen olarak çalışmış olmak ve çalıştığını belgelemek. Nörofizyoloji ünitesinde en az 1 yıl çalışma deneyimine sahip olmak. Bilgisayar operatörlüğü belgesine sahip olmak. (MEB Onaylı)

Mühendis 1 Mühendislik Fakültelerinin Elektronik ve Haberleşme bölümünden mezun olmak

Sağlık Teknikeri 1 Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Odyometri bölümünden mezun olmak

Sağlık Teknikeri 1 Meslek Yüksekokulu Hidroterapi bölümünden mezun olmak. En az 5 yıl hastanede hidoterapist olarak görev yapmış olmak.

Diğer Sağlık Teknikeri 1 4 Yıllık Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü Yüksekokulu mezunu olmak."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız